Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

Bence iyi transfer ama sadece bonservise takıldım ben. Mesela 8-10 civarına bitirsek süper derdim.
8 10 gerçekten imkansız hatta bence erden olsa bile imkansız bu takım rashidzanin %50 payını 8jkya 6.7 milyon pound çaktı yani şu an takımın en önemli oyuncusunu bize 8 10 verme imkanı yok

Forumda kotu denmiyor renktasim biraz verilen bonservis fazla bulundu ki bence de arkadaslar hakli bu konuda

Birde rabiot gortzka mctominaylardan sonra sara isminin elestiri olmasi kacinilmaz.Turk milleti olarak asiri onyargiliyiz ama kurusu hesap ederiz huyumuz batsin
Hocam bakalim bonservis ne kadar evet sucic 10 a gitti biz de dedik vay be 10 a gidiyor diye haklısın. Umarım 20 alti olur ben öyle düşünüyorum selamlar 👍

Adamın bir attığı gollere bakın. Ozan ile ne alakası var? Tanju gibi vuruyor adam ceza sahası içinde.

O kadar para verdik. Her maç çatala asması lazım, beklenti büyük

Yine diyorum alakası yok. Oyuncu 30 yaşındaki Ozan Tufan’dan her türlü daha üstün, daha değerli. Satma imkanı olur. Maliyeti tartışmaya açık olabilir. Onu bende söyledim. İlkay’ı da getirseler defolup gitsinler. Transfer yaptı diye bu yönetimi destekleyecek değiliz.

Rengim şu Ozan'ı parçalı forma altında izleyemedin diye içinde ukte kaldı.
Saraya 20 vereceğime 50 kere ozanı alırım. Ozanın attığı golleri sara atsa 10 gün erekte gezecek olanlar onu küçümseyip sırf brazilli olduğu için diğerine 40m euro verilmesini normallestirmeye devam edebilirler.

Madem ozan daha iyi takas yapalım ts ile hem ozan da Türk daha iyi ise ts nin takas yapmaması lazım

Premier lig takimlari gozlerinin onundeki herifi almayacak ta biz muthis bir kesifmis gibi gururlanacaz oyle mi? Ceza alacaksam da alayaim. 25 yasina gelmis ikinci lig topcusuna klubun anahtarlarini teslim eden cenk ile ibraam abv

İkinci lig topçusu diye boklayan arkadaşlar BAY ve KA geldiğinde ne düşünüyordu acaba?

Kesin olur demiyorum bu adamdan ama umitvarim. Sahada görelim sonra tartışalım bence...

Geri
Üst Alt