Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 12.274
- 1.347
- 1.948
Tamam mı aradığımız oyuncu bu arkadaş mı gençler ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen renkdaş, dripling çok eksikti bizde. Ara sıra mertens ya da kerem d. yapiyodu bunu göbekten. Her ne kadar yetersiz bile olsa yaptıkları anda çok farkediyodu bizde.Katiliyorum, ama şu net, topu ileri tasima alternatiflerimize çok onemli bir katki yaptik. İyi pres yapan rakiplere karsi sadece kanat ya da uzun topla ileri gidebilirken simdi göbekten de delebilecegiz, bu da umutlandiriyor.
Tamam mı aradığımız oyuncu bu arkadaş mı gençler ?
gecen sezon ayni ligte ozan tufan 10 gol atmis)))))))))
Adam Gs transferi yapıldı diye heyacandan Laf Dağı yazmış ulanSambacı Ozan Tufan mı
Bu lezzet laf dağında olsa giderim
Sara ve Ozan aynı kalibre mi?Aynı ligden 3 milyona ozanı alsak küfür edilir lakin aynı kalibredeki brezilyaliyi 20ye alınca övgüler duzuluyor.
Reis bir tutmuyorum da beğenmediğimiz Ozan 10 gol atmış bu Championship'te yoksa farklı oyuncular.Ozan Tufan ile Gabriel Sara'yı bir tutarken bir anlığına olsun "ben ne yapıyorum lan?" der insan
Dur bi de ben deniyim...
"Brezilyalı Ozan Tufan!!"
oww.. bi tuhaf oldum bak.
Bence iyi transfer ama sadece bonservise takıldım ben. Mesela 8-10 civarına bitirsek süper derdim.Reis bir tutmuyorum da beğenmediğimiz Ozan 10 gol atmış bu Championship'te yoksa farklı oyuncular.
Umarım yanılırım ama buda Tete gibi çıkacak diye bir hissiyatım var.
Yani ücret fazla yoksa 8-10 olsa itiraz etmezdim.Bence iyi transfer ama sadece bonservise takıldım ben. Mesela 8-10 civarına bitirsek süper derdim.
Erden başkanım rakamları işittiği an kaşı gözü atmıştır. Ben olsam yarı fiyata çözerdim demiştir.Yani ücret fazla yoksa 8-10 olsa itiraz etmezdim.
Ozan biraz üstte olabilirSara ve Ozan aynı kalibre mi?