Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

2. Lig topçusu muhabbetleri saçma boş. Elanolar zahalar geldi sıçtı bu ligde. Önemli olan yetenek seti oyun tarzı ve taktiksel anlayışı. Oyun tarzı ve yetenek seti süper lige daha uygun duruyor. CL de Kaan torreira sara üçlüsü kurarız gibi ligde ise farketmez

Katiliyorum, ama şu net, topu ileri tasima alternatiflerimize çok onemli bir katki yaptik. İyi pres yapan rakiplere karsi sadece kanat ya da uzun topla ileri gidebilirken simdi göbekten de delebilecegiz, bu da umutlandiriyor.
Aynen renkdaş, dripling çok eksikti bizde. Ara sıra mertens ya da kerem d. yapiyodu bunu göbekten. Her ne kadar yetersiz bile olsa yaptıkları anda çok farkediyodu bizde.

İyi transfer. Hayırlı olsun takımımıza.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Championship oyuncusuna 20 verdik. Düşünün göbekli Ozan Tufan'ın 10 gol ve 2 yada 3 asist yaptığı ligden adama 20 verdik.

Ozan Tufan ile Gabriel Sara'yı bir tutarken bir anlığına olsun "ben ne yapıyorum lan?" der insan :ROFLMAO:

Dur bi de ben deniyim...

"Brezilyalı Ozan Tufan!!"

oww.. bi tuhaf oldum bak.

Ozan Tufan ile Gabriel Sara'yı bir tutarken bir anlığına olsun "ben ne yapıyorum lan?" der insan :ROFLMAO:

Dur bi de ben deniyim...

"Brezilyalı Ozan Tufan!!"

oww.. bi tuhaf oldum bak.
Reis bir tutmuyorum da beğenmediğimiz Ozan 10 gol atmış bu Championship'te yoksa farklı oyuncular.
Umarım yanılırım ama buda Tete gibi çıkacak diye bir hissiyatım var.

Reis bir tutmuyorum da beğenmediğimiz Ozan 10 gol atmış bu Championship'te yoksa farklı oyuncular.
Umarım yanılırım ama buda Tete gibi çıkacak diye bir hissiyatım var.
Bence iyi transfer ama sadece bonservise takıldım ben. Mesela 8-10 civarına bitirsek süper derdim.

Geri
Üst Alt