- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
orta saha transferine bakarken ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim o? Kaç yaşında geldi ve salladığı sezonun hemen sonrasında mı geldi? Bu adam bunları 4 sene önce değil, geride bıraktığımız sezon yaptı.Bu argümanda yanlış premier ligi sallayanlar da geldi bu ülkeye birşey yapamadı. O yüzden arguman yanlış bana göre.
Abiler "ikinci lig topçusu" cümlesinde geçen ikinci lig, championship yalnız.
Adamın orada ürettiği skor ortada. Sakatlık geçmişi desen tertemiz. Evet bonservis fazla duruyor ancak Championship'te bunları yapan 25 yaşındaki bir oyuncu bizim ligi sallar.
Bu performansı Championship'te değil Premier League'de sergilese, zaten bize yedirmezlerdi.
belli olmaz bu işler kalite kalitedir. oyuncunun bizden sonraki çalışmaları etkiler geleceğini.yav 2 sene önce yari fiyatina toreyra cektik biz
bir de böyle bir durum var
ikinci lig topcusu bu aga ya
sabah sabah cildircam resmen
Zaha en yakın örnek. Tamam sakatlık yaşadı vs eee geçen sene harikaydı bize gelmeden. bir çok örnek veririm ingiltereden gelen adamlar genelde tutmuyor bizim ülkede. Bize fransadan gelenler tutuyor.Kim o? Kaç yaşında geldi ve salladığı sezonun hemen sonrasında mı geldi? Bu adam bunları 4 sene önce değil, geride bıraktığımız sezon yaptı.
Peki bu adamı niye bir tane premier lig takımı almaya bile yeltenmedi, bu yönde hiç haber bile çıkmadı. Bu durum ilginç gelmiyor mu sana?Bende bunu yazacaktım. Beğenilmeyen championship takımlarının çoğu bizim süper ligten iyi. Gördük geçen sene leş Anadolu takımlarını.
Üstüne İngiltere futbolcu alım ve satımı için yüksek fiyatların olduğu bir ülke. Bu adamı gidip herhangi bir pl takımından almaya kalksak 20 değil 30-40 vermemiz gerekirdi. Üstüne bir de o zaman oyuncuyu getirmeye ikna etme meselesi de zor olacaktı.
Ben kimse yazmıyorken burada keşke Sara'yı alsak diyenlerden biriyim. Futbolcu çok iyi ve yetenekli. Adam bildiğin tank. Sakatlık geçmişi yok. Adam için arkasından bir tane kötü söz söyleyen yok eski takımın taraftarlarından.
Hala neyi konuşuyoruz. 2 sene önce yerine şimdi torreira'yı almaya kalksak 6 yerine 26 verecektik. Özellikle İngiltere başta olmak üzere futbolcu fiyatları uçtu gitti. 2 sene 6'ya almışız. Hadi bu sene olsaydı alın bakalım.
Bazılarımız nasıl bir oyuncu aldığımızı anlamıyor. Gelsin oynasın oyununu göreceksiniz.
İşte bu hiç iyi bir veri olmadıgecen sezon ayni ligte ozan tufan 10 gol atmis)))))))))
İşte bu hiç iyi bir veri olmadı
Peki bu adamı niye bir tane premier lig takımı almaya bile yeltenmedi, bu yönde hiç haber bile çıkmadı. Bu durum ilginç gelmiyor mu sana?
Ohaaaa çok iyi.. Sürekli oynarsa Man City Rodri olurfm profili gayet iyi
![]()