Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

orta saha transferine bakarken ben

1722668720336.webp

gecen sene sancesi kelepir fiyatina kapattik biz

belese ziyek getirdik

erden timur olmasa yine böyle adamlara para sacip rezil olurduk

jalet ve bu arkadasa toplam 30 milyon euro gitti sanirim

ayni paraya toreyra sances icardi ziyek falan aldi erden timur

saka gibi ya

sabah sabah cidden sinirlerim bozuldu

belhanda, feguli ya da oliveira gibi ölene kadar somürür bu herif bizi

GolazoooooooOOOoOoOOooo
H.O. Gabriel Davi Gomes Sara!

Isındım ve umutluyum bu transferden - lakin Sara ne

Ona Gabriel diye hitap edelim beyler

Bu argümanda yanlış premier ligi sallayanlar da geldi bu ülkeye birşey yapamadı. O yüzden arguman yanlış bana göre.
Kim o? Kaç yaşında geldi ve salladığı sezonun hemen sonrasında mı geldi? Bu adam bunları 4 sene önce değil, geride bıraktığımız sezon yaptı.

Abiler "ikinci lig topçusu" cümlesinde geçen ikinci lig, championship yalnız.

Adamın orada ürettiği skor ortada. Sakatlık geçmişi desen tertemiz. Evet bonservis fazla duruyor ancak Championship'te bunları yapan 25 yaşındaki bir oyuncu bizim ligi sallar.

Bu performansı Championship'te değil Premier League'de sergilese, zaten bize yedirmezlerdi.

Bende bunu yazacaktım. Beğenilmeyen championship takımlarının çoğu bizim süper ligten iyi. Gördük geçen sene leş Anadolu takımlarını.

Üstüne İngiltere futbolcu alım ve satımı için yüksek fiyatların olduğu bir ülke. Bu adamı gidip herhangi bir pl takımından almaya kalksak 20 değil 30-40 vermemiz gerekirdi. Üstüne bir de o zaman oyuncuyu getirmeye ikna etme meselesi de zor olacaktı.

Ben kimse yazmıyorken burada keşke Sara'yı alsak diyenlerden biriyim. Futbolcu çok iyi ve yetenekli. Adam bildiğin tank. Sakatlık geçmişi yok. Adam için arkasından bir tane kötü söz söyleyen yok eski takımın taraftarlarından.

Hala neyi konuşuyoruz. 2 sene önce yerine şimdi torreira'yı almaya kalksak 6 yerine 26 verecektik. Özellikle İngiltere başta olmak üzere futbolcu fiyatları uçtu gitti. 2 sene 6'ya almışız. Hadi bu sene olsaydı alın bakalım.

Bazılarımız nasıl bir oyuncu aldığımızı anlamıyor. Gelsin oynasın oyununu göreceksiniz.

Kim o? Kaç yaşında geldi ve salladığı sezonun hemen sonrasında mı geldi? Bu adam bunları 4 sene önce değil, geride bıraktığımız sezon yaptı.
Zaha en yakın örnek. Tamam sakatlık yaşadı vs eee geçen sene harikaydı bize gelmeden. bir çok örnek veririm ingiltereden gelen adamlar genelde tutmuyor bizim ülkede. Bize fransadan gelenler tutuyor.

gecen sezon ayni ligte ozan tufan 10 gol atmis :))))))))))

Bu sociedadin 10 milyona aldigi luka sucici ben tanimiyorum ama soruyorum bilen arkadaslar yanitlarsa sevinirm.

Sara mi sucic mi ?

Bende bunu yazacaktım. Beğenilmeyen championship takımlarının çoğu bizim süper ligten iyi. Gördük geçen sene leş Anadolu takımlarını.

Üstüne İngiltere futbolcu alım ve satımı için yüksek fiyatların olduğu bir ülke. Bu adamı gidip herhangi bir pl takımından almaya kalksak 20 değil 30-40 vermemiz gerekirdi. Üstüne bir de o zaman oyuncuyu getirmeye ikna etme meselesi de zor olacaktı.

Ben kimse yazmıyorken burada keşke Sara'yı alsak diyenlerden biriyim. Futbolcu çok iyi ve yetenekli. Adam bildiğin tank. Sakatlık geçmişi yok. Adam için arkasından bir tane kötü söz söyleyen yok eski takımın taraftarlarından.

Hala neyi konuşuyoruz. 2 sene önce yerine şimdi torreira'yı almaya kalksak 6 yerine 26 verecektik. Özellikle İngiltere başta olmak üzere futbolcu fiyatları uçtu gitti. 2 sene 6'ya almışız. Hadi bu sene olsaydı alın bakalım.

Bazılarımız nasıl bir oyuncu aldığımızı anlamıyor. Gelsin oynasın oyununu göreceksiniz.
Peki bu adamı niye bir tane premier lig takımı almaya bile yeltenmedi, bu yönde hiç haber bile çıkmadı. Bu durum ilginç gelmiyor mu sana?

2. lig topçusuna 20 milyon euro haa!! adam röportajlarında en rahat hissettiğim bölge 10 numara diyor biz adamı 8 diye alıyoruz müthiş!

Geri
Üst Alt