Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

Beklentiyi düşürmekte fayda var. Beklenti ne kadar düşük olursa, katkı vermesi durumunda tatmin bir o kadar artar.

İnsanlar oyuncu gelmeden sağdan soldan bilgiler ışığında beklentileri arşa çıkarıyor. Sonra oyuncu, insanların o yüksek beklentilerine çıkamadığı için katkı da verse zihinlerde hayal kırıklığı olmaktan öteye gidemiyor.

Son düzenleme:
Beklentiyi düşürmekte fayda var. Beklenti ne kadar düşük olursa, katkı vermesi durumunda tatmin o kadar artar.

Oyuncu gelmeden beklentileri arşa çıkarıyorsunuz. Sonra oyuncu, o über beklentilerinize çıkamadığı için iyi de oynasa hayal kırıklığı olmaktan öteye gidemiyor.

Katiliyorum, ama şu net, topu ileri tasima alternatiflerimize çok onemli bir katki yaptik. İyi pres yapan rakiplere karsi sadece kanat ya da uzun topla ileri gidebilirken simdi göbekten de delebilecegiz, bu da umutlandiriyor.

Gabriel Sarayımmmmmmm

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu argümanda yanlış premier ligi sallayanlar da geldi bu ülkeye birşey yapamadı. O yüzden arguman yanlış bana göre.
Aynen öyle, şu ligi donunda sallar lafı cidden irite edici oluyor, sanki tüm rakipler San Marino ligde. Ne tantanayla gelip de kışın Sivas deplasmanına gidemeyen ne topçular gördük.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abiler "ikinci lig topçusu" cümlesinde geçen ikinci lig, championship yalnız.

Adamın orada ürettiği skor ortada. Sakatlık geçmişi desen tertemiz. Evet bonservis fazla duruyor ancak Championship'te bunları yapan 25 yaşındaki bir oyuncu bizim ligi sallar.

Bu performansı Championship'te değil Premier League'de sergilese, zaten bize yedirmezlerdi.
Ozan tufanin sallladigi gibi mi

Kendi ulkesinde milli takim topcusu olamayan insanlari transfer etmemiz beni gicik ediyor, Brezilya olsa bile. GS'in topculari geldigi ulkenin en iyi topculari arasinda olmali dusuncem var.

Hayirlisi, tanimiyorum Insallah iyi cikar.

Beklentiyi düşürmekte fayda var. Beklenti ne kadar düşük olursa, katkı vermesi durumunda tatmin bir o kadar artar.

İnsanlar oyuncu gelmeden sağdan soldan bilgiler ışığında beklentileri arşa çıkarıyor. Sonra oyuncu, insanların o yüksek beklentilerine çıkamadığı için katkı da verse zihinlerde hayal kırıklığı olmaktan öteye gidemiyor.
20 milyon verince beklenti falan düşmüyor maalesef, aksine aşırı beklentiden baskı yükleniyor oyuncuya.

Biz ligi berkanla keremle de kazaniyoruz mevzu lig degil avrupa kupasi

Piyasaya goretzkadan,mckennisine kadar tonla adam dusuyor sen tutup championshipten elimizde ki demirbaydan hallice adama 20 verip aliyorsun.Oyle 5 6 7 milyon falan olsa kimse sesini zaten cikarmaz.

Biz premier ligin en iyi kanat oyuncusunu aldik.Simdi goruyoruz halini kerem akturkoglunun yedegi oldu burda

Championship guzellemesi yapmak enayilik.Norwich 10 milyon vermis almismis ona bakarsan ndombeleye totnim 60 verdi aldi sonuc ellerinde patladi.O sekilde kiyas yapilmaz.Mikel merino 25 e arsenale gidiyormus.Sucic 10 milyona sociedada gidiyor.Bu isimler piyasa da saradan cok daha onde isimler.

Galatasarayin bu yonetim seneye kalmaz kulubu batirir.

Toreiraya 6 milyon verip alan kulup saraya 20 veremez kardesim.Boyle bir tezatlik boyle sacmalik olamaz.Bu kulubu birileri satin alsin artik.

Aynı ligden 3 milyona ozanı alsak küfür edilir lakin aynı kalibredeki brezilyaliyi 20ye alınca övgüler duzuluyor.
Oyuncu aynı kalibrede olduğunu nasıl çıkardın? Aynı ligden Gyökeres aynı yaşta 25 milyona Sporting'e gitmişti geçen sezon. Oyuncuyu ben tanımıyorum ama bakış açın yanlış.

savunma videosu var mı hiç. hücumda atanmış fred gibi gözüküyo da savunmada baya kötü heralde bu yaşa kadar norwich'ten kaçamadığına göre.

Geri
Üst Alt