Gabriel Sara, İstanbul'a Geldi

Ağzına sağlık harika bir yorum olmuş.Anladigim kadarıyla bence 8.5 değilde geriden oyun kuran bir 10 numara diyebiliriz.Acikcasi takımda var oluşu Mertenside biraz olsun rahatlatacaktır.Savunma kısmı olmamasi tek handikapi sanırım ama ofansif olarak baskın olmasi bize seviye atlatacaktir.Umalim ki.
Aynen öyle, aynı şekilde Mertens ve Lucas ile oynaması da Sara'yı rahatlatacaktır. İyi bir futbolcu aldık, adaptasyon sorunu falan olacağını da sanmıyorum çünkü dediğim gibi futbol oynamayı biliyor ve zeki birisi. Umarım nice başarılar yaşar formamız altında

Avrupa'da birçok klüp ilgileniyormus.

2 sene önce 10 milyona almışlar ve ciddi istatistik kasmış. Gönül ister daha uyguna gelsin ama kendisini çok seveceğimizi düşünüyorum.

Muhakak izleyin. Çok güzel bir analiz olmuş

İlgili çekici 3 nokta:

#17 kere maçın Adamı seçilmiş

#Cok iyi süt tekniği var. Uzaktan bir çok manyak gol görürüz. Kapanan takımlara karşı çok iyi bir silah olacak.

#Sara profilinde oyuncu Dewsbury-Hall 35 MİL avro ya Chelsea ye gitmiş. Hani bu paralar verilir mi Championship oyuncu'ya diyenlere hitaben...

Eyi de Rashid iyi kotu bi seyler ispatladiydi. En azindan sistem icinde kalip gorevini yapiyordu, skor katkisi da verdi. Jokeyciker 2.5 maas verip is yaptiklarini sandilar o ayri. Herif daha azina bize geri gelirdi. Neyse, herif iyi ciksin. ben utanayim onemli degil. Ilk defa rezil olmayiz. Ama bu yonetimin onda bir basari orani var yok. Uc ay kapi kapi dolasip bunu 20ye alip manyak maas vermek ancak bunlara yakisirdi.
Yanlışın var biz razıdır istedik Okan hoca çok dil döktü hatırlayın ama norwich hiç fiyat kırmadı ki biz bunu çok sonra söyledik şansa ziyechi alincada aslında Raşid öncelik değil diye kivirdilar sonrasibda ise tinercilerdende 13 milyon pound istemişler onlarda yüzde 50sini aldılar gedson gibi ,yani bu adamlar biraz parlayan adamı ucuza vermiyorlar,Raşid gibi uyumlu ve faydalı olur unarim

Parçalı fena yakışacak Gabriel Sara'nın üstüne. Çok heyecanlandırıyor beni bu transfer. Topla attığı koşular, uzaktan şutları ve üst düzey tekniğiyle ciddi fark yaratacak. Maçımızı kazanalım, 8 numaramızı kupayla selamlayalım
20240803_182342.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

defasif oyun kurucu pozisyonunda oynadigi bir mac epey fikir veriyor oyuncu hakkinda

biraz ozgur birakilmasi gereken bir oyuncu gibi geldi bana takimi yonlendirmeyi tum toplari dagitmayi seviyor ve iyi beceriyor ama asil iyi yaptigi ve sevdigi is ise orta sahanin ilerisinde topla bulusup direk kaleye gitmek , sonuc odakli bir oyuncu ki yillardir bu tarz bir oyuncumuz olmadi diyebilirim

Tam aradığımız topçu.

İleri uçtaki hareketliliği bu maçta net gözüküyor. Ki dos oynadığı bir maçtaki hareketliliği bu. Bize çok güzel şeyler izletir umarım...

Muhakak izleyin. Çok güzel bir analiz olmuş

İlgili çekici 3 nokta:

#17 kere maçın Adamı seçilmiş

#Cok iyi süt tekniği var. Uzaktan bir çok manyak gol görürüz. Kapanan takımlara karşı çok iyi bir silah olacak.

#Sara profilinde oyuncu Dewsbury-Hall 35 MİL avro ya Chelsea ye gitmiş. Hani bu paralar verilir mi Championship oyuncu'ya diyenlere hitaben...

hayatinda iki tane macini canli izlememistir bu

medyadaki hemen hemen herkes dursunu aklama pesinde

cok rezil bir para yedirme olayi dönüyor ortalikta

Yanlışın var biz razıdır istedik Okan hoca çok dil döktü hatırlayın ama norwich hiç fiyat kırmadı ki biz bunu çok sonra söyledik şansa ziyechi alincada aslında Raşid öncelik değil diye kivirdilar sonrasibda ise tinercilerdende 13 milyon pound istemişler onlarda yüzde 50sini aldılar gedson gibi ,yani bu adamlar biraz parlayan adamı ucuza vermiyorlar,Raşid gibi uyumlu ve faydalı olur unarim
20 milyonu biz kime verdik bundan once de 25 yasindaki ikincinlig topcusuna veriyoruz? Kim neler goturecek bu transferden az cok belli diyelim ve bekleyelim.

Geri
Üst Alt