Gabriel Sara: “Kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz”

Arkadaşlar, Okan Buruk kendi üslubu çerçevesinde çok güzel lafını gediğe koydu.

Ne istiyorsunuz ya?

Onu biliyorum.Terim'e bunu yapsaydı acur, Terim acuru salatalık gibi yerdi basın toplantısında. Bu okan çok saf
Terim yer miydi? Emin değilim. Okan hocanın dostuz kısmını sonraki açıklamaları ile birleşitirip alaycı, iğneleyici açıklama olarak yaptığına inanmak istiyorum şahsen. Onun dışında saha dışı sert açıklamaları hoca değil yönetim yapmalı. Terim zamanı bunun acısını yaşadık neticesinde.

Terim yer miydi? Emin değilim. Okan hocanın dostuz kısmını sonraki açıklamaları ile birleşitirip alaycı, iğneleyici açıklama olarak yaptığına inanmak istiyorum şahsen. Onun dışında saha dışı sert açıklamaları hoca değil yönetim yapmalı. Terim zamanı bunun acısını yaşadık neticesinde.
Dostuz lafı ironi olsa bile saçmalık, ayrıca gs t.direktörüyken o herifle dost falan olamaz. Hiç bir gerçek gs li dost olamaz o yalancı herifle artık

Okan Buruk'u son açıklamarından dolayı eleştirenleri YKS'ye soksak Türkçe paragraf sorularında 30 soruda 5 net yapar.

Dostuz lafı ironi olsa bile saçmalık, ayrıca gs t.direktörüyken o herifle dost falan olamaz. Hiç bir gerçek gs li dost olamaz o yalancı herifle artık
İroni olarak saçma olduğunu düşünmüyorum akılcı ince laf sokma olarak görüyorum. TD zaten bana göre sert açıklamalar ile saha dışına fazla çıkmamalı. Diğer cümlelerine ise katılıyorum.

Madem o kadar çok seviyorsun dostun oluyor o zaman bas istifanı git yanına maaşını versin senin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

fb ve jk bir olup ceza aldırıyor diyor siz taktınız dost lafına yav. asıl arkada dostluklar kurulmuş, bize yapı var diyenler yapıyı kurmuş. jk yöneticisi çıkıyor hocaya laf çarpıyor, fb 2. başkanı çıkıyor jk'nin hakkı yendi diyor, bize sallıyor.

teknik direktörlüğünü eleştiriyoruz, laf ediyoruz tamam da bazen sapla samanı karıştırıyorsunuz.

üstünden 2 hafta geçen maç için şapkadan dolayı bats'a, ligde ilk kez hakeme laf edilmiş gibi gs t.direktörüne baskıyla ceza aldırıyorlar. güya bu sezon farklı şeyler konuşacaktık dimi?

Forumda öyle bir kitle var ki bizim hoca veya yöneticiler ananizi avradinizi.. dese yine memnun olmayacak..Oğlum ne bekliyorsunuz milyonların önünde anlamadım ki adam zekasıyla ezmis işte bugün metin de acuna çok güzel geçirdi

Geri
Üst Alt