Nedim Sertel
Tecrübeli Üye
- 12 Aralık 2023
- 7.207
- 4.889
- 998
Arkadaşlar, Okan Buruk kendi üslubu çerçevesinde çok güzel lafını gediğe koydu.
Ne istiyorsunuz ya?
Ne istiyorsunuz ya?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim yer miydi? Emin değilim. Okan hocanın dostuz kısmını sonraki açıklamaları ile birleşitirip alaycı, iğneleyici açıklama olarak yaptığına inanmak istiyorum şahsen. Onun dışında saha dışı sert açıklamaları hoca değil yönetim yapmalı. Terim zamanı bunun acısını yaşadık neticesinde.Onu biliyorum.Terim'e bunu yapsaydı acur, Terim acuru salatalık gibi yerdi basın toplantısında. Bu okan çok saf
Dostuz lafı ironi olsa bile saçmalık, ayrıca gs t.direktörüyken o herifle dost falan olamaz. Hiç bir gerçek gs li dost olamaz o yalancı herifle artıkTerim yer miydi? Emin değilim. Okan hocanın dostuz kısmını sonraki açıklamaları ile birleşitirip alaycı, iğneleyici açıklama olarak yaptığına inanmak istiyorum şahsen. Onun dışında saha dışı sert açıklamaları hoca değil yönetim yapmalı. Terim zamanı bunun acısını yaşadık neticesinde.
İroni olarak saçma olduğunu düşünmüyorum akılcı ince laf sokma olarak görüyorum. TD zaten bana göre sert açıklamalar ile saha dışına fazla çıkmamalı. Diğer cümlelerine ise katılıyorum.Dostuz lafı ironi olsa bile saçmalık, ayrıca gs t.direktörüyken o herifle dost falan olamaz. Hiç bir gerçek gs li dost olamaz o yalancı herifle artık