Gabriel Sara: “Kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz”

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
1727895364337.png

Oyuncumuz Gabriel Sara, UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız FC RFS maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Gabriel Sara’nınaçıklamaları şu şekilde:

“Tabii ki önemli bir maç. İlk Avrupa maçımızı kazanmıştık, çok iyi bir başlangıç olduğunu söyleyebilirim. Bunu devam ettirmemiz lazım. Her zaman kazanmak istiyoruz. Önemli ve zor bir maç olacağını biliyoruz. Avrupa Ligi’nde kolay maç yoktur. Biz bütün gücümüzle gideceğiz her maçı, her mücadeleyi kazanmak için. Gün sonunda da kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz.

Şu anda harika hissediyorum. Açıkçası farklı bir başlangıç oldu. Championship'ten geldim. Burada olduğum için çok mutluyum. Avrupa Ligi’nde bu takımla mücadele etmekten dolayı da mutluyum. Kulübün tarihini bildiğim ve taraftar adına da önemli olduğu için umarım bu sezonu da yine şampiyonlukla bitireceğiz.”

Birilerine gvd dersin umarım içimiz soğur

Kedicik acura gereken birkaç cümleyi söylemen lazım. Aynı şeyi fatih hoca ve arda'dan da bekliyoruz

Saraaaaaaaaaaaaaaaa

Kaçta sahurda mı

Kaçta sahurda mı
Berat Ulucan

Sara: İngiltere 2. ligden geldim bu yüzden avrupa maçlarında oynamak benim için çok heyecan verici.

Okan Buruk: Yine enteresan şeyler olmaya başladı. Hem benim hem Batshuayi'nin PDFK'ya sevki konusunda. Hakemle bir durum olsa hakem bana zaten kart gösterirdi. Koridorda veya dışarda da bir şey olmadı. Fenerbahçe ve Beşiktaş yöneticileri bana ceza almaya çalıştırdıkları yönde pazartesi bilgi almıştım, inanmamıştım. Ancak görülüyor ki doğruymuş. Benim hakemi tehdit etmem için hakemin karşımda olması lazım. Basın yoluyla da olabilirdi, öyle bir şey de olmadı.

Okan Buruk: Kendi kendinize söylenmek bile artık ceza sebebi demek ki. Hakemle iletişimim bile yokken, hakemin beni duymadığı bir pozisyonda beni sevk edemezsiniz. Bu bir kere hukuka aykırı.

Okan Buruk: Yine enteresan şeyler olmaya başladı. Hem benim hem Batshuayi'nin PDFK'ya sevki konusunda. Hakemle bir durum olsa hakem bana zaten kart gösterirdi. Koridorda veya dışarda da bir şey olmadı. Fenerbahçe ve Beşiktaş yöneticileri bana ceza almaya çalıştırdıkları yönde pazartesi bilgi almıştım, inanmamıştım. Ancak görülüyor ki doğruymuş. Benim hakemi tehdit etmem için hakemin karşımda olması lazım. Basın yoluyla da olabilirdi, öyle bir şey de olmadı.
Savunmada da böyle konusmazsin ins. Madem birsey yok git savun kendini

Okan Buruk: Bizim özelimizde bir şeyler yapılacaksa demek ki! Biz hakemi tehdit edenler, taraftar dövenler gördük ve oralarda bile ekstra ceza için böyle bir çaba göremedik!

çok kötü tercüman kardeşim bu ne

Geri
Üst Alt