Gabriel Sara: “Kendi oyunumuzu oynayarak kazanmak istiyoruz”

Okan Buruk: Acun'la dostluğumuz sürüyor. Hatta kendisine bir dost iyiliği bile yaptım. Kendisi Fenerbahçe'ye çok önemli oyuncular getireceğiz demişti. Biz de çok önemli oyuncular götürdük oraya. Götürdüğümüz oyuncularla da 1-3'lük galibiyet aldık. Fenerbahçe'ye çok önemli oyuncuları gösterdik. Ancak hakem hatalarından bahsederken alehimize verilen penaltı olmasaydı çok farklı olurdu her şey. Buna rağmen biz saha içinde kalmaya çalışıyoruz. Herkes her şeyi söyleyebilir, herkes her şeyi düşünebilir elbette. Ancak bu zamana kadar nasıl başarımızı ve kalitemizi gösterdiysek bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz.

hoca kötü hatip

terim olsa şu sorulara hazırlanıp gelirdi mesela

Okan Buruk: Ligin başındayız. Önemli takımlar ve kadrolar var. Daha 7. haftadan kanal kanal gezip böyle açıklamalar yapmak için çok erken.

Yine soylemeden gecmeyelim.

Bu cevirmen kimden torpilli arkadas... Butun dis basin bu adamin soylediklerini dinliyor, gercekten rezalet.
Daha division olayini bile bilmiyor, FM de mi oynamadin be adam..

Okan Buruk: Acun'la dostluğumuz sürüyor. Hatta kendisine bir dost iyiliği bile yaptım. Kendisi Fenerbahçe'ye çok önemli oyuncular getireceğiz demişti. Biz de çok önemli oyuncular götürdük oraya. Götürdüğümüz oyuncularla da 1-3'lük galibiyet aldık. Fenerbahçe'ye çok önemli oyuncuları gösterdik. Ancak hakem hatalarından bahsederken alehimize verilen penaltı olmasaydı çok farklı olurdu her şey. Buna rağmen biz saha içinde kalmaya çalışıyoruz. Herkes her şeyi söyleyebilir, herkes her şeyi düşünebilir elbette. Ancak bu zamana kadar nasıl başarımızı ve kalitemizi gösterdiysek bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz.
Kibar kibar güzel soktu ama şu dostluğumuz sürüyor lafı hiç hoşuma gitmedi. Sana düşmanlık yapanla ne dostluğu allasen ya salak mısın sen?

Ne dostu hoca yav
Şaşırma

Okan Buruk: Yarın zor bir maç bizi bekliyor. Hedefimiz kazanmak. Rakibimize saygı duyuyoruz, kendi sahasında çok etkili ve mücadele eden bir takım. Kendi liglerinin son iki senesinin şampiyonu. En formda oyuncularımız ile sahaya çıkacağız.

Acur gibi dostum olsun insan içine çıkamayacak derecede rezil eder arkama da bakmam. Öperler öyle dostluğu

herif senin ceza alman icin lobi yapiyor

sen hala siritarak dostuz diyorsun

bu soylemlerin yarin aleyhine donunce hatirlatirlar sana o zaman agzini acamazsın

Dost olabilirler, kimse takim muhabbeti yüzünden birine küsmez
Bununki takım muhabetti değil ki acur denen herif işi farklı yerlere çekiyor sürekli ve bu takımın hocası da başarıların ana mimari da okan. Şunu bana babamın oğlu ima etse ya dayak yer yada tüm dünyaya rezil ederim.

Geri
Üst Alt