Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Senin icin demiyorki.Gözlerim doldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin icin demiyorki.Gözlerim doldu.
Büyük terbiyesizlik.
Senin icin demiyorki.
Ben sadece senin sözünü degil, Mehmet renktasimin da sözünü alintiladim.Nasıl yani Benim sözümü alıntıladın o da doğru demiş diyor?
Ben sadece senin sözünü degil, Mehmet renktasimin da sözünü alintiladim.
Onun icin dogru demis diyor.
Çakma Memoli.@Erman Türker kimi onayladın orada söyle de bilelim Türker Bey?
Kayseri'ye deniz geldi de bizim mi haberimiz yok?Balıktayım, rahatsız etme.
Dedik ama kendisi gibi keci sakalimiz olmadigi icin lafimizi dinlemiyorki.Çakma Memoli.
Çakma Memoli.
Sari Galatasarayimizin renklerinden biridir, hayirdir?Allah kahretsin. Ben de beni onayladınız sandım. Sarı üyeliğinizle sırf bu yüzden dalga geçmedim üstelik. Ama yanılmışım. Nasıl size inandım kendime şaşırıyorum. Neyse ki layığınızı bulmuşsunuz. Sürün, beter olun Türker Bey.
![]()
Dedik ama kendisi gibi keci sakalimiz olmadigi icin lafimizi dinlemiyorki.
Senelerden beri küfür etmedim ceza yemedim.
Acaba neden hak etmedim ben bu rütbeyi...
Gscimbom Mobile
Tövbe tövbe, iyi ki dogdun, iyi ki varsin sonrasi simdi de sakala kurban olmak mi basladi?Kurban olun siz benim sakalıma!
Artık böyle mi tatmin ediyorsunuz kendinizi Kaya bey. Ben bugün sarı oldum yarın kırmızı olurum öbür gün parçalı lakin siz kendinizi düşünün. Forumdaki geleceğiniz ile alakalı çok enteresan planlamalar olduğu kulağıma çalındı. Merakla bekliyorum.Allah kahretsin. Ben de beni onayladınız sandım. Sarı üyeliğinizle sırf bu yüzden dalga geçmedim üstelik. Ama yanılmışım. Nasıl size inandım kendime şaşırıyorum. Neyse ki layığınızı bulmuşsunuz. Sürün, beter olun Türker Bey.
![]()
Acaba kendini hizli hizli mi tatmin ediyor anlattigi hikayelerde oldugu gibi.Artık böyle mi tatmin ediyorsunuz kendinizi Kaya bey. Ben bugün sarı oldum yarın kırmızı olurum öbür gün parçalı lakin siz kendinizi düşünün. Forumdaki geleceğiniz ile alakalı çok enteresan planlamalar olduğu kulağıma çalındı. Merakla bekliyorum.
@Serkan Şafak sayesinde hiçbir ağırlığı kalmayan rütbedir.
Artık böyle mi tatmin ediyorsunuz kendinizi Kaya bey. Ben bugün sarı oldum yarın kırmızı olurum öbür gün parçalı lakin siz kendinizi düşünün. Forumdaki geleceğiniz ile alakalı çok enteresan planlamalar olduğu kulağıma çalındı. Merakla bekliyorum.