galata sarayı efendileri | gsc forum rütbesi

diktatör hırsız biri var başımızda!!!!
saat 22.03'te sizleri forumda bekliyorum

kazanacağız
başaracağız
barışacağız

Senelerden beri küfür etmedim ceza yemedim.
Acaba neden hak etmedim ben bu rütbeyi...

Gscimbom Mobile

Allah kahretsin. Ben de beni onayladınız sandım. Sarı üyeliğinizle sırf bu yüzden dalga geçmedim üstelik. Ama yanılmışım. Nasıl size inandım kendime şaşırıyorum. Neyse ki layığınızı bulmuşsunuz. Sürün, beter olun Türker Bey.

c7501ab263cb3784f5da0072ac8c7b2c.jpg

Allah kahretsin. Ben de beni onayladınız sandım. Sarı üyeliğinizle sırf bu yüzden dalga geçmedim üstelik. Ama yanılmışım. Nasıl size inandım kendime şaşırıyorum. Neyse ki layığınızı bulmuşsunuz. Sürün, beter olun Türker Bey.

Sari Galatasarayimizin renklerinden biridir, hayirdir?

Senelerden beri küfür etmedim ceza yemedim.
Acaba neden hak etmedim ben bu rütbeyi...

Gscimbom Mobile

Ben 8 yıldan beri hiç ceza yemedim bende alamadım. Neye göre veriliyor anlamış değilim. Zamanında Galatasaray umurunda bile olmayan, fanatik Bayern taraftarı Pep Perke'de bile GSE rütbesi vardı düşün

Artık böyle mi tatmin ediyorsunuz kendinizi Kaya bey. Ben bugün sarı oldum yarın kırmızı olurum öbür gün parçalı lakin siz kendinizi düşünün. Forumdaki geleceğiniz ile alakalı çok enteresan planlamalar olduğu kulağıma çalındı. Merakla bekliyorum.

Artık böyle mi tatmin ediyorsunuz kendinizi Kaya bey. Ben bugün sarı oldum yarın kırmızı olurum öbür gün parçalı lakin siz kendinizi düşünün. Forumdaki geleceğiniz ile alakalı çok enteresan planlamalar olduğu kulağıma çalındı. Merakla bekliyorum.
Acaba kendini hizli hizli mi tatmin ediyor anlattigi hikayelerde oldugu gibi.

Fitne sokmayınız.

İyi forumlar

Geri
Üst Alt