- 14 Haziran 2009
- 29.660
- 14.481
- 2.868
Senden ala fitne mi var MK.Fitne sokmayınız.
İyi forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senden ala fitne mi var MK.Fitne sokmayınız.
İyi forumlar
Bir sey soracagim.Fitne sokmayınız.
İyi forumlar
Bir sey soracagim.
Sen cidden ligin baslamasi ile profilinin degisecegine inaniyor musun?
Hani şu ismi ile kelime oyunları yapıp arkasından dalga geçtiğin Keramettin mi?
Yapacağı değişikliklerle yeni 1 görsel şölen olacak profiliniz buna emin olabilirsinizBen @Keramettin TANRIVERDİ nin dürüstlüğüne sözünün eri olduğuna inanıyorum.
Dürüst forumlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Acaba sana nasıl 1 isim takmış merak etmiyor değilimHani şu ismi ile kelime oyunları yapıp arkasından dalga geçtiğin Keramettin mi?
Yeni rütben bir hayli yakışmış, kolejli gibi olmuşsun.Hani şu ismi ile kelime oyunları yapıp arkasından dalga geçtiğin Keramettin mi?
Ondan alınıp Sarper ustama verilse keşkeGSE'nin eski ihtişamlı günlerine dönmesi için Serkan Şafak kardeşimin apoletleri sökülmeli, kensini severim ama hakikat bu ne yazık ki.
Hani şu ismi ile kelime oyunları yapıp arkasından dalga geçtiğin Keramettin mi?
Tasvip etmeyeceğim bir hamle olur, şahtın şahbaz oldun gibi bir durum oluşur.Ondan alınıp Sarper ustama verilse keşke
Ama bu hamle Serkan Şafak ı intiharın eşiğine sürükleyecektir diye düşünüyorumTasvip etmeyeceğim bir hamle olur, şahtın şahbaz oldun gibi bir durum oluşur.
Yerinde bir hamle olur.Ondan alınıp Sarper ustama verilse keşke
.....GSE'nin eski ihtişamlı günlerine dönmesi için Serkan Şafak kardeşimin apoletleri sökülmeli....
Mevzu onun dürüst olmasi degil, senin devamli pot kirip kasinman.Ben @Keramettin TANRIVERDİ nin dürüstlüğüne sözünün eri olduğuna inanıyorum.
Dürüst forumlar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tövbe estagfurullah, insani dinden imandan cikarirsin sen.Çok kaotik bir dönemdi. Karşılıklı çok sertleşmiştik. Kanlı bir savaş vardı. Ama şimdi normalleştik. Savaşın kazananı olmaz dedik. Bknz. Suriye Savaşı
Barış dolu forumlar dilerim.