Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.175
- 42.929
- 3.748
Isim alalim ustad
Cevabım seni mutsuz edebilir reyis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isim alalim ustad
Sus lan
Seninle cenk etmek istiyorumMisal bu örnek! Efendi bir insana sus; lan; sus lan gibi argo, kaba kelimeler ve cümleler yakışıyor mu? Ben bunu GSC vicdanına sorarım!
Seninle cenk etmek istiyorum
Burnunu kırmak istemem cok naifce degil mi sence de ?Tarzım değilsin. Düşmanın da bir seviyesi olmalı!
Mahir vermiş sana küsküyü zor çıkar bu.Burnunu kırmak istemem cok naifce degil mi sence de ?
Iceland'da soba üstünde kestane iyi gider.GSE kalitesine ve tarzına uymayan Serkan Şafak ve Mahir K.'yı GSC Kestanesi rütbesine düşürülmesini onaylayanlar beğensin.
Olsa da yesek. Burada yiyecek çok pahalı yahu ! Marketten konserve yemekten gına geldi.Iceland'da soba üstünde kestane iyi gider.
Cip te keyifler nasil ustad?GSE kalitesine ve tarzına uymayan Serkan Şafak ve Mahir K.'yı GSC Kestanesi rütbesine düşürülmesini onaylayanlar beğensin.
Ulan adam Prepper gibi bir hayat sürüyorum Iceland'da diyor sen CIP Lounge diyorsun.Cip te keyifler nasil ustad?
Cip te keyifler nasil ustad?
verenler değilde alanlardan biri kesin sarhoşturHer kim verdiyse bazı arkadaşlara sarhoşken verdiğini düşünüyorum..

Türkiye şimdi gavurun bilmem neresi gibi yanıyordur.Ulan adam Prepper gibi bir hayat sürüyorum Iceland'da diyor sen CIP Lounge diyorsun.
Serkancim beni Gse yapsana senin elin uzundur
Abi çok basit. İki kişi dışında hepsi Galatasaray taraftarı, bu bahsettiğim iki kişi alt klasman takımı taraftarı.Aslında tüm GSE'lere bir teklifim var. Oturup oylayalım. Ve aramızdan çıkartmamız gerekenleri çıkartalım. Ne dersiniz.
Bazılarına Gse verilir bazılarından alınır öyle bir rütbe