galata sarayı efendileri | gsc forum rütbesi

"Bir gun gelecek, gommedigim her Ugur G. icin bana kufredeceksiniz."

-Kenan Unal

EZaiDU1XkAAPuPF

EZaiDUzX0AEHTs6

GSC efsanesi rütresinin 10 tık altı

ee halil özerin twit altında fenerli olduğu söyleniyor
ne alaka şimdi kitap yazmış

Fbli ama liseli sanirim heis. Sallamiyorsam tabi
yine birisi zengin çocuğuna arkasını dayayıp kitap yazmış gibi reis.
bakalım bu kez hangi sezonun şampiyonluğuna pislik atmaya kalkacaklar.
gerçi az buçuk baktım 2000 sonrasını yazdım diyor 3 temmuz mevzularında denizli fb maçıyla alakalı kafasına göre gidip gs alehine ifade vermiş.

yine birisi zengin çocuğuna arkasını dayayıp kitap yazmış gibi reis.
bakalım bu kez hangi sezonun şampiyonluğuna pislik atmaya kalkacaklar.
gerçi az buçuk baktım 2000 sonrasını yazdım diyor 3 temmuz mevzularında denizli fb maçıyla alakalı kafasına göre gidip gs alehine ifade vermiş.
Yok 2000lerin başında yazmıştı. Tivoli meydan muharebesini çok güzel anlatır bu yeni baskısı haberim yoktu ama kitabı eskidir. Ayrıca zengin çocuğu da değildir ama hasta fenerlidir.

Yok 2000lerin başında yazmıştı. Tivoli meydan muharebesini çok güzel anlatır bu yeni baskısı haberim yoktu ama kitabı eskidir. Ayrıca zengin çocuğu da değildir ama hasta fenerlidir.
zengin çocuğu derken koçtan bahsediyorum. 87 şampiyonluğuna bok atıldığı gibi 2006 yada bişeyler karalayacaklar diye düşündüm.
o bahsettiğin meydan muharebesi yazısının bunun olduğunu bilmiyordum. tam bi şaheserdir.o yazıyı yazabilen adam nasıl fbli olabilir acayip bişey

zengin çocuğu derken koçtan bahsediyorum. 87 şampiyonluğuna bok atıldığı gibi 2006 yada bişeyler karalayacaklar diye düşündüm.
o bahsettiğin meydan muharebesi yazısının bunun olduğunu bilmiyordum. tam bi şaheserdir.o yazıyı yazabilen adam nasıl fbli olabilir acayip bişey
Ama o gün çok acayip bir ortam vardı osi. Sebahattin Şirini bu kadar ön plana çıkaran da odur zaten. Yoksa o dönem siyaset filan da yok o gün galatasaray taraftarına bilhassa da kadınlara ingilizlerin saldırdığını haber verince gençler ultraslan aslında tam o zaman doğdu.

Halil özer tam meydanı gören yerdeydi o gün ntv, cnn turk, trt filan hep saat başı canlı yayınlar yaptılar. Atlı polisler çekilip gülüyordu meydanda kan içinde kadınlar, gençler var bunlar öne atladı var görüntülerde 1'e 6; 1'e 8 filan kapıştılar elde türk ve galatasaray bayrağı avrupa şok geçirdi. Sonra karakola aldırılanlar, polisten dayak yiyenler, maça giremeyenler...

Orhan Ölçenden de okumanızı tavsiye ederim. Aslan Yürekliler kitabı pek ilgi görmese de tam bir referans kitabıdır. Halil Özer de bence o gün bize meyletti ama babadan fenerli olduğundan kendine yediremedi. Fatih Altaylı da kendisini çok sever. Öyle işte...

Geri
Üst Alt