- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
gir > google > arama > racon sözler > results
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Site içinden de taranabiliyormuş üstatgir > google > arama > racon sözler > results
Bu ne lan"Bir gun gelecek, gommedigim her Ugur G. icin bana kufredeceksiniz."
-Kenan Unal
ee halil özerin twit altında fenerli olduğu söyleniyor
ne alaka şimdi kitap yazmış
Fbli ama liseli sanirim heis. Sallamiyorsam tabi
yine birisi zengin çocuğuna arkasını dayayıp kitap yazmış gibi reis.Fbli ama liseli sanirim heis. Sallamiyorsam tabi
Hem de hasta fenerlidir. Türk basınında normaldi eskiden başka takımları tutanların o takımın muhabiri olması hatta Acun denen gebeş de bjk muhabiriydi.ee halil özerin twit altında fenerli olduğu söyleniyor
ne alaka şimdi kitap yazmış
Yok liseli değilFbli ama liseli sanirim heis. Sallamiyorsam tabi
Yok 2000lerin başında yazmıştı. Tivoli meydan muharebesini çok güzel anlatır bu yeni baskısı haberim yoktu ama kitabı eskidir. Ayrıca zengin çocuğu da değildir ama hasta fenerlidir.yine birisi zengin çocuğuna arkasını dayayıp kitap yazmış gibi reis.
bakalım bu kez hangi sezonun şampiyonluğuna pislik atmaya kalkacaklar.
gerçi az buçuk baktım 2000 sonrasını yazdım diyor 3 temmuz mevzularında denizli fb maçıyla alakalı kafasına göre gidip gs alehine ifade vermiş.
zengin çocuğu derken koçtan bahsediyorum. 87 şampiyonluğuna bok atıldığı gibi 2006 yada bişeyler karalayacaklar diye düşündüm.Yok 2000lerin başında yazmıştı. Tivoli meydan muharebesini çok güzel anlatır bu yeni baskısı haberim yoktu ama kitabı eskidir. Ayrıca zengin çocuğu da değildir ama hasta fenerlidir.
Ama o gün çok acayip bir ortam vardı osi. Sebahattin Şirini bu kadar ön plana çıkaran da odur zaten. Yoksa o dönem siyaset filan da yok o gün galatasaray taraftarına bilhassa da kadınlara ingilizlerin saldırdığını haber verince gençler ultraslan aslında tam o zaman doğdu.zengin çocuğu derken koçtan bahsediyorum. 87 şampiyonluğuna bok atıldığı gibi 2006 yada bişeyler karalayacaklar diye düşündüm.
o bahsettiğin meydan muharebesi yazısının bunun olduğunu bilmiyordum. tam bi şaheserdir.o yazıyı yazabilen adam nasıl fbli olabilir acayip bişey
Hangisi bende tüm kitaplar ve yayınlar var diye biliyorum? Oktay Aras'ınkini mi kastediyorsun?Adnan polat döneminde 1905 adet basılıp cüzi bir fiyata satılan kalın bir kitap vardı en iyisi oydu tarih açısından ama liselilere torpil yaptılar gene basın bir sürü taraftarda yararlansın
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi