Galatasaray 1 - Lokomotiv Moskova 2 (29.10.2002)

Bu Felipeyi kaleye en yakın yerde oynatmalıydık.Adam bizim ceza sahasının önünden top alıyordu ve karşı kalaye 60-70 metre mesafe var.Halbuki rakip takımın ceza sahasının civarında topla buluşsa 1 oyuncuyu geçse direk kaleciyle karşı karşıya.

Felipe gibi adamdan zevk alamadık...hastaydım adama...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Hasan Şaş ve reklam panoları aklımda kalan maç.Hafızamdan silmişim diğer olanları.Ama şimdi dikkat ettim o zaman yaşımız gereği pek dikkat edemiyoduk malum yan top zaafları yıllardır süre gelen kanayan yaramız arkadaş 2. goldeki basitliğe bak.İlk gole hiç değinmiyorum bile.

Ali Sami Yen'deki son macimiz ve son maglubiyetimiz.

Felipe harbi deli topçuydu, adam o kadar kolay çalım atıyordu ki. Çoğu zaman formasından tutup çekmek zorunda kalırdı defans, Felipe'ye çıtçıtlı forma yapılacak diye goygoylar dönerdi. Formayı çekenin elinde kalsın da Felipe devam edip gitsin :asd:

çalım kralı felipe lourerio, diyarbakıramı ne 35 metreden enfes bir füze yollamıştı ligde hakandan sonra gelen jardel etkisi mağlesef yapamadı hagiden sonra hagi etkisi bekliyorduk terimde yanlış oynattı tabi adam kaçtı

Sağolsun fatih, felipe gibi adamında başını yemişti koşmuyor diye.Ofansif orta sahayı defanstan top alıp oyun kurduruyordu prof hocamız.

Geri
Üst Alt