Galatasaray 2-0 Gençlerbirliği OFTAŞ | 10.05.2008

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
10 Mayıs 2008 | Cevat Güler yönetimindeki Galatasaray son hafta maçında Ali Sami Yen'de Gençlerbirliği Oftaş'ı 2-0 mağlup ederek 17. şampiyonluğuna ulaştı.

0.55 2. gol kadar güzel ve çok kral yav

Ali Sami Yen'de kazanılan son şampiyonluk

Hakan Şükür'ün kariyerindeki son golü

:love: nostaljik ugur reis,cok iyi bir macti.kupada eledilerdi bizi,serkan diye etkili bi oyuncuları vardi,ama patlama yapamadi

10 Mayıs 2008 | Cevat Güler yönetimindeki Galatasaray son hafta maçında Ali Sami Yen'de Gençlerbirliği Oftaş'ı 2-0 mağlup ederek 17. şampiyonluğuna ulaştı. Kupa

İlk gol gelene kadar bayağı tutuktuk ilk yarı ama ikinci yarı tomarla gol kaçırmıştık golleri bulup Trabzon da Fb karşısında 2-0 öne geçip tamamen rahatlayınca.

İlk gol gelene kadar bayağı tutuktuk ilk yarı ama ikinci yarı tomarla gol kaçırmıştık golleri bulup Trabzon da Fb karşısında 2-0 öne geçip tamamen rahatlayınca.
Abi sampiyonluk hakkinda ruya gorursem haberdar ederim 🙏 ama gordugun gibi 2006dan da zor geçiyor 😉 o zaman parasizdik,yoksulduk.simdi ise hastalaniyo herkes,salgin var

İlk gittiğim Galatasaray maçıdır. O yaz İstanbul'dan taşınacaktık ben de babamı sürekli taşınacağız bari bir kere de olsa gidelim diye darlardım. Fb derbisine gitmek istemiştim ama son maça gidebildik. İyi ki derbi maçı yerine şampiyonluk maçına gitmişim. Benim için zirve budur. Ondan sonra da İstanbul'da Galatasaray maçına gidebilmek nasip olmadı. Seneye inşallah.

fatihterim_aglarken_elsallarken.jpg

Geri
Üst Alt