Galatasaray 2. Başkanı Metin Öztürk: "Hangi kulüp tarla sürüyor bilmiyorum ama Galatasaray tertemizdir"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk:

"Okan Hoca, Dursun Başkan ve Erden Bey, inanılmaz bir ortam yarattılar. Futbolun çehresi değişti. Geçen sene 13. olan, aynı bütçeye sahip, aynı taraftara sahip takım, bugün bambaşka bir hale geldi. Buradaki aslan payı Dursun Başkanda, Okan Hocada ve Erden Timur'da"

"Biz de yönetim olarak onları destekliyoruz. En büyük alkışı hak edenlerden birisi de taraftar. Gerçekten inanılmazlar. Bizim itici gücümüz. Taraftarlarımızı takdir etmemiz lazım. Her koşulda takımla beraberler"

Okan Buruk'un getirilmesinde rolünüz oldu mu?

"Benim rolüm olduğunu söylemek doğru olmaz. Eşref Bey ve ben, birer başkan adayıydık. Biz gelseydik Okan Hocayla çalışacaktık. Okan Hoca, Galatasaray'ın evladı. Dursun Başkan neyi takdir etse altına imza atacaktık"

"UEFA'nın sitesine girdiğinizde o gün o kupayı alan, takım katılmamış. Bu tapelere yok denmiyor, illegal deniyor. Söylemezseniz legali ve illegali olmaz. Galatasaray, tertemizdir. Galatasaray bir yerlerde konuşuluyorsa bu Galatasaray'ın büyüklüğünü gösteriyor."

"Hangi kulüp tarla sürüyor bilmiyorum ama biz tarla falan sürmüyoruz. Biz gördüğünüz gibi yeşil çimende oynuyoruz. Herkes kendi önünü temizlesin, Galatasaray tertemiz."

[AJANS 1905]

İşte böyle. Ne halt olduklarını yüzlerine vurmadıkça yavuz hırsız misali yüzsüzlük yapmaya devam edecekler. Tescilli şikeciler ve aveneleri gurur tablolarına UEFA resmi sitesinden de bakabilirler.

Guzel saplamis.

Bundan sonra boyle devam. Ne olduklarini Turk kamuoyuna hatirlatalim.

şikeciye şikeci olduğunu hatırlatmazsan gün gelir ahlak dağııtır
bravo metin başgan
fakat yetmez
at şikecilerini ve inşaat işçilerinide konuş

Ne zamandir diyorum bu gotoglanlarinin sikeci olduklarini yuzlerine vurmaliyiz diye

Aynen boyle devam

Mükemmel

Anladıkları dilden konuşmuş Metin başkan

Arada böyle hatırlatmalar iyidir

Bu adamı yetersiz buluyorum ama güzel saplamış açıkçası hak edene.

İlk defa adam gibi bir icraatte bulundu

Bu adam çıkıp konuşsun ister okan dursun ceza alacağını bu alsın , kulübe bir paratoner lazım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt