Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

4 tane forma yapılıyor galiba 1 sezonda.1 tane sarı-kırmızı parçalı forma-1 tane sarı forma(turuncu,mor bile yapıldı ama asıl rengimizi unuttuk yıllardır) 1 tane kırmızı forma 1 tane de gri-siyah-beyaz renklerinden biri olan forma istiyorum ben şahsen.pek öneri olmadı ama turuncu-mor gibi kendi renklerimizle alakalı olmayan renklere gerek olduğunu düşünmüyorum.

4 tane forma yapılıyor galiba 1 sezonda.1 tane sarı-kırmızı parçalı forma-1 tane sarı forma(turuncu,mor bile yapıldı ama asıl rengimizi unuttuk yıllardır) 1 tane kırmızı forma 1 tane de gri-siyah-beyaz renklerinden biri olan forma istiyorum ben şahsen.pek öneri olmadı ama turuncu-mor gibi kendi renklerimizle alakalı olmayan renklere gerek olduğunu düşünmüyorum.

Katiliyorum gardas.

Parcalinin renkleri olmasi gerektigi yerde olsun, sari forma turuncu forma kalitesinde olsun, kirmizi forma 05/06'daki gibi cift kirmizili parcali tadinda olsun, diger forma da siyah olsun, ama yukarida sari-kirmizi esansli olan gibi olsun tamamdir

hiç uğraşmasınlar 1 metin oktay parçalı 1 tam sarı 1 tam kırmızı yeter ne ugraşıp duruyolar yok mor yok kum rengi falan fıstık hepsi ayrıntı

forma çok güzel olmuş :2_thumbs_up_-_anima

bi sorum var

bende forma yapıyorum ama şu türk telekom yazısının fontu nedir

onu bi türlü bulamıyorum

Buradan kesebilirsin:

galatasaraykaleci2-2.png

bence adidas yerine nike ile sözleşme yapılsa hem kumaş olarak hem vücuda oturuş olarak nike daha güzel formalar yapıyor ve manu takımının bi forması var kırmıkız ortadan siyah bir şerit geçiyor bizim de o formadan yada ona yakın bi forma yapmamız çok güzel olur bence..

ORJ-NIKE-MANCHESTER-UNITED-BERBATOV-FORMA-09-10__21204983_0.jpg

siyah çizgi yerine sarı bence harika olur yada tam tersi komple sarı kırmızı çizgi nasıl arkadaşlar?

Nike forma yapmayı bıraksın bence.

Nike forma yapmayı bıraksın bence.

bence başarısız sayılmaz tamam adidas bir klasik kalitede var ama nike da renk olarak çok pastel yani kırmızıyı kırmızı maviyi mavi gibi gösteren bir ton kullanıyolar ve kumaşları kesimi çok iyi duruyor sahada resmen parlıyor

Klasik Metin Oktay parçali:

14kcvv9.jpg

Okan seni catapult adini verdigimiz sistemle kulup binasina falan firlaticam ki tasarimlarini sergile diye, cok guzel olmus oncekiler de gayet guzeldi. 15 yasindaysan bu yetenegini gelistir derim. :icon_twisted:

Okan seni catapult adini verdigimiz sistemle kulup binasina falan firlaticam ki tasarimlarini sergile diye, cok guzel olmus oncekiler de gayet guzeldi. 15 yasindaysan bu yetenegini gelistir derim. :icon_twisted:

Kendisi çizmiyor sanırım reis . Hazır kalıpların renklerini değiştiriyor .

bu da benden

21dkgp3.png

Sagol abi..Kendimi gelistirmeye çalisiyorum merak etme..

Kendisi çizmiyor sanırım reis . Hazır kalıpların renklerini değiştiriyor .

Sortlarin ve çoraplarin çizimi kendime ait.. Forma kalibi hazir evet, fakat iki

üç tane ekleme yapmam gerekiyor haliyle.. Istersem formalarin çizimini de kendim yaparim fakat gerçekten çok fazla zaman aliyor çizmesi, hele ki bütün kaliplari ayri ayri çizeceksen..

lens takımının forması çok güzel ,biraz tişört gibi olsada.

Bu arada bu sene artık düz sarı bir forma çıkarsınlar.

Okan,güzel çalışmalar yapmışsın ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt