Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Cidden kötü görünüyor renkdaş, dünyanın en uyumsuz renklerini bir formada birleştirmişsin.

arkadaşım kötü görünüyor olabilir, eleştiriye her zaman varız... ama sonuçta yapılmış bir çalışma, benim anlatmak istediğim, "gördüğüm en kötü forma" tabirinin yapılması... herkes şapkasını önüne koyacak... forumlarda gezildiğinde binbir türlü çalışma var... ama kimsenin kimseye "gördüğüm en kötü forma" demeye hakkı yok bana göre... emeğe saygıdan bahsediyorsak tabi... ben oraya alternatiflerini koydum, tek renk değil ki, sarısı da var formanın kırmızısı da var... yani şimdiye kadar "lacivert" forma bile koyulmuş da, turkuaz olunca mı sorun çıkıyor onu anlamıyorum... :)

arkadaşım kötü görünüyor olabilir, eleştiriye her zaman varız... ama sonuçta yapılmış bir çalışma, benim anlatmak istediğim, "gördüğüm en kötü forma" tabirinin yapılması... herkes şapkasını önüne koyacak... forumlarda gezildiğinde binbir türlü çalışma var... ama kimsenin kimseye "gördüğüm en kötü forma" demeye hakkı yok bana göre... emeğe saygıdan bahsediyorsak tabi... ben oraya alternatiflerini koydum, tek renk değil ki, sarısı da var formanın kırmızısı da var... yani şimdiye kadar "lacivert" forma bile koyulmuş da, turkuaz olunca mı sorun çıkıyor onu anlamıyorum... :)

Tek turkuaz olsa sorun yok, lazivert formayı çok beğenmiştim mesela. Ama turkuaz içine sarı kırmızı yatay çizgiler çok uyumsuz görünüyor, dediğin gibi eme saygı yine de.

bunlar da yeni...

gs10062010caprazsiyah.png

gs10062010caprazbeyaz.png

Daha sade tasarımlar kullanmalısın Serdar renktaş, mesela ilk yaptığın sanırım Ali Samiyen'le ilgili olan çok güzeldi. Son yaptığın beyaz da çok güzel olmuş.

yanlız bu sefer böyle olursa pembiş diye dalgaya alırlar ama forma muazzam

53256596.jpg

Hırvat Model Damalı Forma Tasarımım Fantazi oldu ama fena değil sanki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt