Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Allahım iyi ki formalarımızı Nike yapmıyor.

PENNEARABIATA: JUVENTUS 2010-2011 FORMASI

juve-2.jpg

juve-4.jpg

90lı yıllardaki gibi olmuş:D

Harbiden berbat bir design.

SOMON FORMA KISA BİR ANALİZ...

arkadaşlar bilindiği gibi daha önce formaların kumaşı olduğu söylenen bir resim çıkartıldı ortaya... Tabi ne kadar doğru o kumaşların olduğu bilemiyoruz ama, söylentilerden çıkarak çok kısa bir derleme yaptım bu somon olayı üzerine... bir arkadaşın gizli çektiği söylenen fotoğraftaki renk örneğini baz alırsak şu forma ortaya çıkıyor :
forma1.png

Bu resimde somon renkten ziyade aslında leylak rengine kaçan bir renk ortaya çıkıyor... yani aslında bazılarının dalga geçtiği gibi "pembe" değil, ama "somon" da değil... leylak!!!

kumaş örneğini sağ altta da görebilirsiniz... Tabi bu doğru mudur değil midir yeni formalarımız tanıtıldığında ortaya çıkacak... :)

** Gelelim Juventus rengine... Juventus'un renginin pembe olduğu söyleniyor ama onu incelediğimizde ve Juventus rengini Galatasaray formamıza uyarladığımızda da ortaya bu şekilde bir çalışma çıkıyor :
forma2.png

Bu renk de birazcık pembe ve somon arasında kalıyor ama Galatasaray'ın bu rengi tercih edeceğini zannetmiyorum kendi adıma...

*** Ve en son inceleme ise Barcelona somon forma rengi... Barcelona'nın forması ise aslında somon rengine tam uyan renk sanırım, ve Galatasaray formamıza uyarlanmış hali ise :
forma3.png

En son çalışma sanki turuncu formamızı andırıyor gibi...

Gelelim son cümlelere... "BİRÇOK FORUMDA GALATASARAY PEMBE FORMA GİYECEK DİYE SÖYLENTİLER VAR... ama unutulan bir nokta ise şu : "PEMBE VE SOMON AYNI RENK DEĞİLDİR..." yani somon rengi daha önce de bir arkadaşımızın da dediği gibi aslında somon balığının rengi olmaktadır... tabi bazı fener yanlısı medyanın dalga konusu yapmak amacıyla sansasyonel bir şekilde "GALATASARAY BU SENE PEMBE FORMA GİYECEK" diye haber yapması, birçok arkadaşımız arasında da tepkilere yol açtı... ama yönetim de biliyordur herhalde birazcık neyin ne olduğunu... benim en son düşüncem, formanın turuncuyla krem rengi arası, gerçek somon rengi olacağı... dediğim gibi, bekleyip görelim ;)

5865bd50.jpg

interin yeni çıkardığı forma müthiş

Kreş üniforması gibi interin forması

Herkes gibi bende deli gibi sarı bekledm ama olmadı, hemen hemen tüm başlığı okudum gözüme şunlar çarptı. umarım bir gün bunları göreceğiz.

1z73csi.jpg

rqwxsg.png

gssari.png

şu pembe forma çıkmasın yeter bana kalbim sarıdan yana

15 Temmuz'a kadar açıklanır sanıyordum ama galiba, 20'sine kadar uzayacak. Sarı forma çıkma ihtimalide yüksek bana göre.

GSBonus Kamp Raporu: 12 Temmuz 2010 Pazartesi (Akşam) - 12.07.2010 22:28 (HAZIRLIK KAMPLARI) / Galatasaray.org

Bu resimdeki antrenman formasının renginde olabilir mi acaba yeni formalardan biri. Pembe dedikleri bu olsa gerek.

Resimi görünce dün aklıma direk o renk geldi, öyle birşey Adnan Polat'ın ve yönetimin sonu olur. Çıkacak renk somon ama;

333.jpg

Ben somona da sıcak bakmıyorum , antreman formasında ki pembeden iyidir yinede.

medyaphps.jpg

bjk nin bi forması daha açıklandı . bizimkiler nerdeeeeeeeeee :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt