Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri
SOMON FORMA KISA BİR ANALİZ...
arkadaşlar bilindiği gibi daha önce formaların kumaşı olduğu söylenen bir resim çıkartıldı ortaya... Tabi ne kadar doğru o kumaşların olduğu bilemiyoruz ama, söylentilerden çıkarak çok kısa bir derleme yaptım bu somon olayı üzerine... bir arkadaşın gizli çektiği söylenen fotoğraftaki renk örneğini baz alırsak şu forma ortaya çıkıyor :
Bu resimde somon renkten ziyade aslında leylak rengine kaçan bir renk ortaya çıkıyor... yani aslında bazılarının dalga geçtiği gibi "pembe" değil, ama "somon" da değil... leylak!!!
kumaş örneğini sağ altta da görebilirsiniz... Tabi bu doğru mudur değil midir yeni formalarımız tanıtıldığında ortaya çıkacak...
** Gelelim Juventus rengine... Juventus'un renginin pembe olduğu söyleniyor ama onu incelediğimizde ve Juventus rengini Galatasaray formamıza uyarladığımızda da ortaya bu şekilde bir çalışma çıkıyor :
Bu renk de birazcık pembe ve somon arasında kalıyor ama Galatasaray'ın bu rengi tercih edeceğini zannetmiyorum kendi adıma...
*** Ve en son inceleme ise Barcelona somon forma rengi... Barcelona'nın forması ise aslında somon rengine tam uyan renk sanırım, ve Galatasaray formamıza uyarlanmış hali ise :
En son çalışma sanki turuncu formamızı andırıyor gibi...
Gelelim son cümlelere... "BİRÇOK FORUMDA GALATASARAY PEMBE FORMA GİYECEK DİYE SÖYLENTİLER VAR... ama unutulan bir nokta ise şu : "PEMBE VE SOMON AYNI RENK DEĞİLDİR..." yani somon rengi daha önce de bir arkadaşımızın da dediği gibi aslında somon balığının rengi olmaktadır... tabi bazı fener yanlısı medyanın dalga konusu yapmak amacıyla sansasyonel bir şekilde "GALATASARAY BU SENE PEMBE FORMA GİYECEK" diye haber yapması, birçok arkadaşımız arasında da tepkilere yol açtı... ama yönetim de biliyordur herhalde birazcık neyin ne olduğunu... benim en son düşüncem, formanın turuncuyla krem rengi arası, gerçek somon rengi olacağı... dediğim gibi, bekleyip görelim