Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

arkadaşlar ne olursa olsun forma alalım takımımıza sırf manevı degıl maddı de destek olalım :)

unutmayın herkes gider biz kalırız biz GALATASARAYLIYIZ

ya arkadaşlar burada süper forma dizaynları var... yönetim hiçmi görmez bunları... şu sitelere baksa ne süper forma çıkaracaklar piyasaya haberleri yok. ya da resmi sitesinde forma dizayn bölümü falaan açsın. taraftarlar önerilerini yollar.

ya arkadaşlar burada süper forma dizaynları var... yönetim hiçmi görmez bunları... şu sitelere baksa ne süper forma çıkaracaklar piyasaya haberleri yok. ya da resmi sitesinde forma dizayn bölümü falaan açsın. taraftarlar önerilerini yollar.

Aslında ona gerek bile yokki.. Burda yönetimle kontakta olan insanlar var onlar buranın linkini klubümüze gönderse onlarda tasarımlarımızı incelese ona göre forma dağıtımı yapsa daha mantıklı olur.

Valla şu siyah ortasında dikine sarı kırmızı çizgiler olan forma çıksın 5 tane Lukunku yazdırır yine alırım.Çok şık valla.

fenerbahçenin gecen sene siyah formasındaki fb amblemini sepya rengi formaya aslan filan uygulansa sarımcı kahveremgisi bir reng varya 2si arasında onu diyorum

2cwlppy.png

Dos Santos'la Marquez'e de ne yakisirdi ama. Ayni Mexico formasi gibi ;)

dossantos.png

Somon rengi forma tasarlayan var mı ? :o :)

Dos Santos'la Marquez'e de ne yakisirdi ama. Ayni Mexico formasi gibi ;)

dossantos.png

Atilla abi, bana pm üzeri ulasabilir misin aceba ? Ben cünkü bu adidas template'lerin kisa kollusunu ariyordum. Mail üzeri yollarsan cok sevinirim. PM ile mesaj cekersen, orda veririm email'i. :)

arkadaslar allahını seven biri bana forma tasarımı yapabileceğim bi program sölesin lütfen?:melek::b5:

arkadaslar allahını seven biri bana forma tasarımı yapabileceğim bi program sölesin lütfen?:melek::b5:

Arkadaşım, Photoshop ile yapabilirsin. Hazır forma tasarımı bulup indirceksin, sonra photoshop da açıp yapacaksın kafana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt