- 26 Kasım 2012
- 185.616
- 258.344
- 5.998
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri
Forma o kadar rekor kiracak seviyede degil ama o jacket ciktigi an alirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklin yolu eins demissiniz de o kadar guzel degil sanki, parcali ve cubuklu ondan cok daha iyi diye dusunuyorum benim eyorlamam bu kadar
Çog iyide oldu cog güzel iyide oldu damammı ? Şimdi meselam forma olayını çok garıştırdılar. Ha! aralarında bi farg galdı o fargınan çok guzel oldu. Meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. Ha nasıl karışamaz? Ben bu şekıl geyinirim keita şu şekıl geyinir, şu şekıl geyinir. Ha hiç kimse kimseye karışmaya bi hakkı yok. ÖZGÜRLÜĞÜ BİDİR.Ha! Somon rengi forma gurbanolduğumyaresulallatan gelebilir amma lakinki! öyle değildir. Eyyorlamam bu kadğar. Hadi hayır işler
Al sana o zaman;
Parçalı Forma
![]()
Önünde kükreyen aslan figürü olan, krem rengine benzer bir forma (!)
![]()
Somon rengi bir forma (Barça away forması gibi)
![]()
Çubuklu Forma
![]()
![]()
Şunu beğeniyorum bende![]()
Sana buradan kebap gönderelim diyeceğim ama kül bulutları var tepedeSen oralardan bulmaya çalış hiç iyi gözükmüyorsun.
![]()
Burda 2 tane kebapçı var hacım zaten. Ne gerek varRengi sevdim ya
Biraz yeşil, biraz okyanus rengi.
Aklin yolu eins demissiniz de o kadar guzel degil sanki, parcali ve cubuklu ondan cok daha iyi diye dusunuyorum benim eyorlamam bu kadar
çubukluya gerek yok bence parçalı çok daha iyi
Bu forma galatasarayformalari'nin aldigi bilgiye göre seneye çikacak.. Tahmin yani bu..