Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Bir üstteki gerçekten çok güzel.

Buarada istatistiklere baktım Mor forma ne ugurlu gelmiş arkadaş!

Cevap: Işte galatasaray'ın 2010 - 2011 sezonu formaları...

Bizim formalar filan değil bunlar.Taraftarların yaptığı birkaç tasarım sadece.

Cevap: Işte galatasaray'ın 2010 - 2011 sezonu formaları...

bildiğim her sene Temmuz ayında yayınlanıyor bizim yeni sezon formaları daha erken.

Orijinal konu bu. Adamlar bizim forumdan -diğer taraftar sitelerini de kullanıp- tasarımları çalıp haber yapmışlar.

Temmuza kadar bekle işin yoksa şimdi.Niye bütün takımlar formalarını tanıtırken biz bu kadar bekletiliyoruz anlamıyorum.

Yeni formalarımız çıksada formalarımızı alsak

Kaç senedir çıkan formalarımızın vücuda oturuş ve vücudu sarışı berbat. Konfeksiyon atölyesinden çıkmış penye gibi M alırsın omzuna olmaz L alırsın yakası süldür süldür olur. Geniş beden alıyım göbeğim var desen etek boyu diz kapaklarında sünnetlik çocuk gibi.

Öncelikle model üretsin adidas yapılmayan şey değil sonuçta vücuda saran ve muntazam yakalı fit kalıplı bir forma olmalı. Formayı giydiğinde duracak üstünde. Örn Chelsea formasını giydiğin zaman, kendini amerikan futbolu oyuncusu hissediyor insan, Likra'dan ötürü omzunu kaldırma zorunluluğu hissediyorsun gayri ihtiyari..

Bkz..

chelsea.jpg

galatasaray20102011four.png

Kaç senedir çıkan formalarımızın vücuda oturuş ve vücudu sarışı berbat. Konfeksiyon atölyesinden çıkmış penye gibi M alırsın omzuna olmaz L alırsın yakası süldür süldür olur. Geniş beden alıyım göbeğim var desen etek boyu diz kapaklarında sünnetlik çocuk gibi.

Öncelikle model üretsin adidas yapılmayan şey değil sonuçta vücuda saran ve muntazam yakalı fit kalıplı bir forma olmalı. Formayı giydiğinde duracak üstünde. Örn Chelsea formasını giydiğin zaman, kendini amerikan futbolu oyuncusu hissediyor insan, Likra'dan ötürü omzunu kaldırma zorunluluğu hissediyorsun gayri ihtiyari..

Bkz..

chelsea.jpg

galatasaray20102011four.png

Tek kelimeyle MUHTESEM

Adidas şu iğrenç yapıştırma logo olayına umarım bir son vermiştir. Logo ve yıldızlar amatör liglerde ki takımların amblemleri gibi yapıştırma. Git bakiyim hangi avrupa kulübünün logosu bizimkiler gibi? Kekliyorlar bizimkileri resmen.

Adidas şu iğrenç yapıştırma logo olayına umarım bir son vermiştir. Logo ve yıldızlar amatör liglerde ki takımların amblemleri gibi yapıştırma. Git bakiyim hangi avrupa kulübünün logosu bizimkiler gibi? Kekliyorlar bizimkileri resmen.

Üzgünüm ama sunu belirtmek isterim ki logolari Adidas yapmiyor :)

Hani Sampiyonlar Liginde kollarda su logo vardir, hatirlarsinizdir:

Champions%20League%20Badge.gif

Iste bu logoyu kollarda yapan firma, bizim formalarimizdaki logolarida yapiyor. Kaliteli mi, bencede degil. Ama benim hemen hemen 10'un üzerinde eksi veya arti o sayilarda ayni bu firma tarafindan üretilen Galatasaray logolu formalarim var, ben henüz koptugunu veya ciktigini görmedim kendi formalarimda.

lacivert forma :akansular: :SS:

Yapıştırma olmasın.

Herşeyi anladım yeşili bile anlarımda, sadece zaman geçsin diye yapılan bir tasarımda lacivert forma ne arkadaş? artık iyice sapıttık. oldu olacak birde amblem eksik o lacivert formada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt