Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Herşeyi anladım yeşili bile anlarımda, sadece zaman geçsin diye yapılan bir tasarımda lacivert forma ne arkadaş? artık iyice sapıttık. oldu olacak birde amblem eksik o lacivert formada.

Niye sapıttık ? Adı üstünde Forma önerileri.Bunu bu kadar büyütmeye gerek yok.İster yeşil, ister pembe, ister de lacivert.Artık bu saçmalıkları bir bırakalım.Elin adamları yaratıklarla forma üretiyor biz Karşı Takımının Renklerini yapıyoruz diye çıldırıyoruz.Şimdi Siyah forma önersek, siz de şimdi Beşiktaşın Renkleri diye derseniz artık.:rolleyes:

ps.O Forma Lacivert üstü siyahtır.Ve hiç Fenerbahçe laciverti gibi durmuyor ;):tiphat:

ben yeşil forma fikrine ilk ortaya atanlardanım ama laciverti kesinlikle kabul edemem

mavi olsun bari

lacivert demek fener demek...

Bakın mor formayı bir nebze anladım.

Turuncuya bayılmıştım.

Eğer farklı bir renk düşünülüyorsa gri olsun - siyah olsun

siyah turuncu karışımı olsun. Sonra sarı turuncu olsun

sonra kırmızı turuncu olsun

ama mavi yada lacivert asla ama asla olmasın

herşey bir yere kadar....

Kaç senedir çıkan formalarımızın vücuda oturuş ve vücudu sarışı berbat. Konfeksiyon atölyesinden çıkmış penye gibi M alırsın omzuna olmaz L alırsın yakası süldür süldür olur. Geniş beden alıyım göbeğim var desen etek boyu diz kapaklarında sünnetlik çocuk gibi.

Öncelikle model üretsin adidas yapılmayan şey değil sonuçta vücuda saran ve muntazam yakalı fit kalıplı bir forma olmalı. Formayı giydiğinde duracak üstünde. Örn Chelsea formasını giydiğin zaman, kendini amerikan futbolu oyuncusu hissediyor insan, Likra'dan ötürü omzunu kaldırma zorunluluğu hissediyorsun gayri ihtiyari..

Bkz..

chelsea.jpg

galatasaray20102011four.png

bu seneki formalar gayette vücuda oturuyor. yani en azından benim vücuduma oturuyor:) ayrıca siyah forma çok çok güzel ama numara uyuşmazlığı var sanırım :D

galatasaraysk20102011aw.png

guzel olmus.. buna yakin bise yaparlar umarim..:animation:

Üzgünüm ama sunu belirtmek isterim ki logolari Adidas yapmiyor :)

Hani Sampiyonlar Liginde kollarda su logo vardir, hatirlarsinizdir:

Champions%20League%20Badge.gif

Iste bu logoyu kollarda yapan firma, bizim formalarimizdaki logolarida yapiyor. Kaliteli mi, bencede degil. Ama benim hemen hemen 10'un üzerinde eksi veya arti o sayilarda ayni bu firma tarafindan üretilen Galatasaray logolu formalarim var, ben henüz koptugunu veya ciktigini görmedim kendi formalarimda.

Renkdaşım,

Ozaman Beşiktaş'da mı aynı firmayla anlaştı? Hemde Adidas'a geçişinin ilk senesinde :confused: GS ile fb'nin logolarının yapısı yıllardır aynı. Beşiktaş'ın uzun yıllardır farklıydı. Olması gerektiği gibiydi ve dikişti. Adidas'a geçtiler onlarda bizim logoların modelinden kullanmaya başladılar.

Renkdaşım, kendi formalarımda da henüz çıktığını veya koptuğunu görmedim. Ama ben olayın kalitesinden bahsediyorum. 3 adet fotoğraf ekliycem şimdi. Orda Arda'nın üstünde belli ki aşırı bir ter var. ve amblem dümdüz sapa sağlam duracağına yamuk yumuk durmuş ve amblem resmen kırılmış. Kendi formalarımda yıkanınca aynen böyle oluyor. Tamam kuruyor sonra düzeliyor dümdüz oluyor , ama futbolcular aşırı terliyorlar formaları hep yeni yıkanmışcasına ıslak oluyor :) Ayrıca baros ve kewell'ın üstünde ki tişörtte logolar yok.Belli ki düşmüşler :yenieek: Bu tip antreman fotoğraflarından çokça görmüştüm. Logolar yerinde yoktu.

Ekli dosyalar

• 90198865vk6.webp
    90198865vk6.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 132
  • nonda.webp
    nonda.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 85
  • baros_kewell_idman.webp
    baros_kewell_idman.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 122

Arkadaşlar Fenerbahçe taraftarı gibi olduk, kırmızı görünce deliriyor ya onlar. Hani FB TV'de kırmızı kazak yasak, Saraçoglunda McDonalds bile lacivert olmak zorunda ya. Hatta Avrupa Ligi bile ıslıklanıyor sarı kırmızı oldugu için. Bunlar çocukça ve çok komik.

O forma da lacivert degil ayrıca ve bence bildigin güzel.

Barcelona sürekli away forma rengini degistirmekten hoslaniyor. Renkler güzel de oluyor hep.

Away forma kötü olmuş kırmızımsı olanda kötüydü adam gibi away formaları yok yazık :D

fildişi sahilinin 2010-2012 yılları arasında kullanacağı forma

hatta forma değil sanat eseri
:tiphat:

CoteIvoireA_73600413pr.jpg

keşke yönetımden biri bu çalısmaları görebılse özellıkle öncekı sayfalarda forma olarak demeyelımde kazak yada sweat olark üretılebılcek harıka modeelr renkler var storenınde en buyuk eksıği bu keske görselerde uretseler emınım ses getırecek bı satıs gerceklsır çok hoşlar ellerınıze sağlık arkadaslar

tasarlayan ve uğraşan arkadaşlar kusura bakmasın ama sarı-kırmızı harici herşeyi gördüm nerdeyse önceki sayfalar da.

alternatif formalarda bile ben sarı-kırmızının çok ince şekilde de olsa işlenmesi taraftarıyım. misal alternatif forma beyaz olur ama üstünde sarı ve kırmızı da bulunur.

2nuq520.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt