Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Büyük ihtimalle Ali Sami Yen anısına çıkacak olan forma Milan'ın kalın çubuklu formasının aynısı olur... Ama o formada siyah yerine kırmızı, kırmızı yerine sarı renklerimizi düşünün... veeee tabi armamız 3 yıldızlı muhteşem GS armamız ;) :animation:

Pato dünya kupasına gidemedi ya bari mankenlik yapayım demiş :D

Şunun gibi bir şey yapın lan.

hakan+hagi.jpg

Büyük ihtimalle Ali Sami Yen anısına çıkacak olan forma Milan'ın kalın çubuklu formasının aynısı olur... Ama o formada siyah yerine kırmızı, kırmızı yerine sarı renklerimizi düşünün... veeee tabi armamız 3 yıldızlı muhteşem GS armamız ;) :animation:

Öyle birşey olmayacak sanırım. Verdiğim linkte tahminler var.

Öyle birşey olmayacak sanırım. Verdiğim linkte tahminler var.

adidas genelde bazı takımlar için aynı kalıbı yapar, sadece renk ve ufak değişiklikler yapıp üretir... Ali Sami Yen Stadı'nın ilk zamanlarında sarı forma ve omuzlarlardan inen kalın kırmızı şeritler var... bu seneki milan'ın forması da aynı dikkatini çekerse... Galatasaray için Ali Sami Yen forması da büyük ihtimalle sarı ağırlıklı ve kırmızı çizgili olur, milan formasındaki siyahın yerine kırmızı, kırmızının yerine sarı gelecek şekilde... belki de Galatasaray özel talep etti bu formayı, onlar da baktı hoş göründüğü için benzerini milan'a uyarladılar... olamaz mı öyle birşey ? :D

Enes kardeşim ellerine sağlık ya bu ne güzel bir çalışmadır böyle:tiphat:

Çok güzel tasarımlar çıkmış ortaya yönetimin bunları görüp değerlendirmesi lazım,hepinizin ellerine sağlık.Mevcut formalarımız bu tasarımların birçoğunun yanında basit kalıyor bile diyebilirim

Arkadaslar. O önlu/arkali forma templateni nereden buldunuz?

Altına da tanga giydirirsiniz, mükemmel bir gecelik olur. Hey arkadaş ya.

Benim çalismamla ilgilimi dedin Sercan? Terbiyesizce bir tepki olmusta..

Sırf sana değil, pembe ve somon rengi forma yapan herkese. Pembe veya somon rengi forma yapıp üstüne 105 yıllık Galatasaray'ın amblemini koyarsan zaten bir terbiyesizlik yapılmış oluyor da neyse. Tartışmak için demedim. Herkesin görüşü farkldır.

Sırf sana değil, pembe ve somon rengi forma yapan herkese. Pembe veya somon rengi forma yapıp üstüne 105 yıllık Galatasaray'ın amblemini koyarsan zaten bir terbiyesizlik yapılmış oluyor da neyse. Tartışmak için demedim. Herkesin görüşü farkldır.

Tamamda ustadim. Böyle bir atki çikmis. Böyle bir duyum geçiyor ortalikta. Bizde deneyelim dedik. Neyse. Begenmek benim, begenmemek senin hakkin.

Sercan Somon rengi önümüzdeki sezon giyeceğimiz formadır.Sen ister beğen ister beğenme.Ve emeğe saygı lütfen.Melih agamız çabalamış işte.Böyle tepkiler yakışmıyor bize.

Tamamda ustadim. Böyle bir atki çikmis. Böyle bir duyum geçiyor ortalikta. Bizde deneyelim dedik. Neyse. Begenmek benim, begenmemek senin hakkin.

Yanlış anlama sakın, eline sağlık yapıp koymuşsun ama, ben gerçekten lacivert ve pembe tonlarında ki renklere karşıyım.

Yanlış anlama sakın, eline sağlık yapıp koymuşsun ama, ben gerçekten lacivert ve pembe tonlarında ki renklere karşıyım.

Biri bana bu paketdeki templateleri yollayabilir mi ? yada link verebilir mi ? Bahsettigim paket su paket:

%21cid_tie_8CC888640599987_17A4_2F07a.png

Galatasaray forma tasarimlari sitesindeki linkler calismiyor, bu paketi ariyorum. Link varsa, yada yollayabilen varsa simdiden tesekkürler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt