Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Galatasaray 2010-2011 Forma önerileri

arkadaşlar yeni sezon formalarında sırt reklamı olmayacakmı ? çünkü bjk nin yeni sezon formasında yoktu quaresma numaranın üst kısmında yazıyordu. bu konu hakkında bilgisi olan varsa açıklayabilir mi?

arkadaşlar yeni sezon formalarında sırt reklamı olmayacakmı ? çünkü bjk nin yeni sezon formasında yoktu quaresma numaranın üst kısmında yazıyordu. bu konu hakkında bilgisi olan varsa açıklayabilir mi?

Tanıtım amaçlı olduğu için olabilir. Ama Beşiktaşın gecen sezonda da sırtında reklam yoktu. Kızılay vardı.

Bu daha mi iyi :D

2d8on7l.png

Ama sanki somon, krem rengine cok yakin gibi. Renklerin tonu hemen hemen birbirine benziyor. 2 tane formanin renk tonu benzer olmasi ve üretilmesi cok sacma geliyor bana. Sevmedigimden degil, ama cok sacma bir fikir. 1 bordo bide 1 visne kirmizisi renkli forma üretmek gibi birsey. Mantigini anlayamadim, cünkü renklerin tonu hemen hemen ayni.

benim tahminim şudur ki

somon kreme çok yakın bir renk üstteki formada da görüldüğü gibi

somon denilen forma bildiğiniz pembe olacak

ortada palermonun rengi gibi olacağı söylentileri de var zaten

pembe diyemiyolar somon diye kılıf uyduruyolar

bizim formaları cemil ipekçi mi tasarlıyo yoksa :S

somon veya krem forma güzel olursa alırım.yoksa parçalı alırım..bu sene mor almıştım zaten.parçalı aynı olacakmış.

Belki belirtilen kriterlerde değil ama öylesine yaptım bir şeyler kendimce :)

Kesinlikle siyah bir forma olmalı bu sene. Mesela;

Çizim çok başarılı olmasa da, düzenlenebilir.

GALATASARAY/MİLAN 2010-2011 Formaları

Yapabilen arkadaşlardan bi ricam var !!

Milan 2010-11 formalarını Sarı ve Kırmızı ya uyarlıyabilirmisiniz (Siyah formada : Siyah olan kısım yani zemin sarı çizgileri orjinaldeki gibi kırmızı şort sarı )

Çubuklu forma: şort orjinaldeki gibi beyz kalsın lütfen

Yapabilen arkadaşlardan bi ricam var !!

Milan 2010-11 formalarını Sarı ve Kırmızı ya uyarlıyabilirmisiniz (Siyah formada : Siyah olan kısım yani zemin sarı çizgileri orjinaldeki gibi kırmızı şort sarı )

Çubuklu forma: şort orjinaldeki gibi beyz kalsın lütfen

neden sarı forma çıkartmazlar anlamam..

Tamam arkadaşlar yapacak bir şey yok. Zıplayıp durmayalım, çıkan formalardan gözünüzün kestiğini satın alın.

Şuan 20-25 yaşındaysan daha bir rahat 50-55 senen var. 50-55 sezon farklı forma olacak. Elbet istediğin çıkar.

somon değil,sarı forma istiyoruz!!

bu renk tonunu bi türlü tutturamamıştım

mükemmel olmuş

atına beyaz şort giyilirse çok güzel durabilir...

Tamam arkadaşlar yapacak bir şey yok. Zıplayıp durmayalım, çıkan formalardan gözünüzün kestiğini satın alın.

Şuan 20-25 yaşındaysan daha bir rahat 50-55 senen var. 50-55 sezon farklı forma olacak. Elbet istediğin çıkar.

olaya neden kendi açından bakıyosun

burada bir mağazanın yeni sezon ürünlerinden mi bahsediyoruz ki beğendiğimizi alıcaz beğenmzsek almayıp kenara çekilicez

tuttuğumuz takım maça bu formalarla çıkıcak

ben istemiyorum garip garip renkler giymiş Galatasaray futbolcuları izlemek

olaya neden kendi açından bakıyosun

burada bir mağazanın yeni sezon ürünlerinden mi bahsediyoruz ki beğendiğimizi alıcaz beğenmzsek almayıp kenara çekilicez

tuttuğumuz takım maça bu formalarla çıkıcak

ben istemiyorum garip garip renkler giymiş Galatasaray futbolcuları izlemek

Güzel nokta. Ben "Bu ne yHA ben hayatta gidip forma almam X(" diyenler için söylemiştim onu. Bana arma yeter izlemek için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt