Merhabalar bugun uzakdoğu bağlantılarımızdan birtanesi ile konusma fırsatım oldu ancak formaların ne rengini nede detaylarını ogrenebildim cunku bizim toplantilardada olduğu gibi herşeyi en son bilenler olucaz,ancak kendisi 3 tane kod verdi bu kodlarin formalarin kodlari olmasi olasılığı yüksek,bende bir araştırma yaptim araştırmamda 2 formanın kodu uyuştu ancak 3.formanin kalıbına dair birşey bulamadım
Oncelikle açıklamalıyım ki formalar iki çeşit premium game jersey dedigimiz formalarin gramajlarinin düşük olduğu ve futbolcular icin özel tasarlanan formalar olduğunu belirtmek isterim bir alt kategori ise match game jersey ikisindede fark pek yok ancak kol altlari ve t bant en onemli farklarıdır şimdi t bant yaparlar yapmazlar diye kimseyi heyecanlandirmak istemem ancak yaparlar ise ilk tercihleri mutlaka siyah olur ikinci tercih ise kırmızı,formalarimizin gecen seneden hazir olduğunu düsünmelisiniz bu sene icin ise bu formalarin kaliba basilmasi kaliplarindan cikan formalarin hassasiyeti fontlar vs bunlar icin bir zaman harcanmiştır,
N98 ceketlerin kırmızı siyah ve sarı üretilme olasılığı var sarıya dair bi bilgim yok ancak bu olabilir,kollardan düz bant halinde kırmızıda sarı şerit/siyahta kırmızı şerit/sarıda kırmızı şerit/ olacaktir ki bunlar yapılırsa yapmaları gereken muhtemel ceketler böyledir arkasına ise plastikimsi bir yazıyla Galatasaray yazabilme onların bileceği iştir, n98 ceketlerin;fiyatı 149 TL olacaktir.
Gelelim kalıplara ögrendigim ilk kalıp brezilya kalibi bu formayı birçok takıma sunduğunu öğrendim nike'ın bu kodlarlar eşleşen ilk kalıp bu
İkinci kalıp ise yakalı bir kalıp bunun fransamı olur belediyemi olur hangisi olur bilmiyorum
Şimdilik bu kadar Son olarak t bantlar hakkında bakın kirmizi veya siyah yapma olasılıği var ancak premium game jersey sunar ise sunmaz ise unutun,Formalarin fiyatlari ise 119 TL dir