Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

----

Onun yerine bu formayı versek :)

Aylar önce çizmiştim....

301.png

ellerine saglık abi şu arsenal formasınada bi el atabilirmisin ?

----

Onun yerine bu formayı versek :)

Aylar önce çizmiştim....

301.png

Sarının bu tonu ve kırmızının bu tonu çok yakışıyor birbirine. Rakamların etrafını Beyaz yapsan hoş olurmuydu acaba? :)

formalar yavaştan sızmaya başlamış

barcanın ki gibi olursa parçalı şaşırmayın

di-2VSF.jpg

bize özel formalar olacak insallah bu cok güzel bir olay. :)

bizimkiler katalogdan bakıp en güzelini seçer merak etme reis

sanmayın ki bize özel bişey yapacaklar...

Bize özel forma yapacaklar :) bizim sözlesme nike hollanda ile sadece nike türkiye özel forma yapmiyor biz nike elit takimlarin arasindayiz H. berline bile özel forma yaptilar bizede yapacaklar linkte elit takimlarin formalari var bakma bu sezon katalog dan formalar yeni sezon da öyle olmayacak :)

Im Geist des Löwen - nikefootball

bence nike'in bu sezon ürettigi formalarin 90%'i cirkin veya cok cirkin. seneye büyük patlama bekliyorum forma tasarimi acisindan.

İlk tasarımım olurmu bu 12-13 sezonu için :asd:

galatasarayleed.jpg

Parçalı formanın yaka ve kol uçları beyaz

formalarının ağırlığı 185 gr

bize Premium formalar satılmıyacak

Parçalı da beyaz şort kırmızı şort olayı var yine beyaz forma da kırmızı şort değişmeli olarak giyelecek (yani hem parçalı da hemde beyaz da göreceğiz )

Kewell19 'dan alıntıdır

İşin gercegi ogrendigim bilgiler t bantların olup olmayacagi degil ipadime dun bi mail aldim ve bircok seyi gorebilme sansina eristim ama altina vura vura diyorum ki gormeden inanmayin,eger nike t bant yapar ise bu kirmizi veya siyah olur oda şeffaf bir bicimde olur kalip olarak ise bu kaliba yakin olacagini dusunuyorum kombinasyon gene ayni ancak kac parcali diye soeular sormayalim bilsek yazariz kantarelli mudurumuz bircok bilgi vermis zaten beyaz bu sene parcali formamizda onemli bi detay renk gene buraya net bilgiler vererek zan altinda kalmak istemem,beyaz formamizda kombinasyon beyaz forma kirmizi sort corap seklin ve beyaz forma beyaz sort beyaz corap seklinde olabilir coraplari bilmedigim icin aklima tahmin ettigim kombinasyon bu, Gene net olarak altina basa basa vura vura soyluyorum ki bu bilgilere net olmadan iltimad etmeyinizHerkese saygilarimi sunarim guzel gunler gorecegi

galatasarayformalari.com dan alıntı...

Ayrıca yine aynı sitede, bu verilen bilgiler doğrultusunda tasarlanan parçalılar da bu şekilde.

36uyv.png

36w8w.png

çok retro olmuş.

manyagh

Merhabalar bugun uzakdoğu bağlantılarımızdan birtanesi ile konusma fırsatım oldu ancak formaların ne rengini nede detaylarını ogrenebildim cunku bizim toplantilardada olduğu gibi herşeyi en son bilenler olucaz,ancak kendisi 3 tane kod verdi bu kodlarin formalarin kodlari olmasi olasılığı yüksek,bende bir araştırma yaptim araştırmamda 2 formanın kodu uyuştu ancak 3.formanin kalıbına dair birşey bulamadım

Oncelikle açıklamalıyım ki formalar iki çeşit premium game jersey dedigimiz formalarin gramajlarinin düşük olduğu ve futbolcular icin özel tasarlanan formalar olduğunu belirtmek isterim bir alt kategori ise match game jersey ikisindede fark pek yok ancak kol altlari ve t bant en onemli farklarıdır şimdi t bant yaparlar yapmazlar diye kimseyi heyecanlandirmak istemem ancak yaparlar ise ilk tercihleri mutlaka siyah olur ikinci tercih ise kırmızı,formalarimizin gecen seneden hazir olduğunu düsünmelisiniz bu sene icin ise bu formalarin kaliba basilmasi kaliplarindan cikan formalarin hassasiyeti fontlar vs bunlar icin bir zaman harcanmiştır,

N98 ceketlerin kırmızı siyah ve sarı üretilme olasılığı var sarıya dair bi bilgim yok ancak bu olabilir,kollardan düz bant halinde kırmızıda sarı şerit/siyahta kırmızı şerit/sarıda kırmızı şerit/ olacaktir ki bunlar yapılırsa yapmaları gereken muhtemel ceketler böyledir arkasına ise plastikimsi bir yazıyla Galatasaray yazabilme onların bileceği iştir, n98 ceketlerin;fiyatı 149 TL olacaktir.

Gelelim kalıplara ögrendigim ilk kalıp brezilya kalibi bu formayı birçok takıma sunduğunu öğrendim nike'ın bu kodlarlar eşleşen ilk kalıp bu

İkinci kalıp ise yakalı bir kalıp bunun fransamı olur belediyemi olur hangisi olur bilmiyorum

Şimdilik bu kadar Son olarak t bantlar hakkında bakın kirmizi veya siyah yapma olasılıği var ancak premium game jersey sunar ise sunmaz ise unutun,Formalarin fiyatlari ise 119 TL dir

galatasarayformalari.com dan alıntı...

Geri
Üst Alt