Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

1925ten sonra Parcali formada sariyla kirmizi surekli yer degistirmis. :sgr:

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

27zgdo8.jpg

Bu formanın sarı olanı var bende. Manchester'la old trafordda 3-3 kaldıgımız forma.

Bende de var, uzun kollu.

Bende yok :l

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

france-1112-home-nike-1.jpg

şu formayı bizim o güzel kırmızımızla yapsınlar yakalar daha bi bordoya kaçan kırmızı kollardaki kıvrılınca ortaya cıkan kırmızı ayrıntı yerine o güzel sarımız birde üzerinde amblemimiz yemede yanında yat giyme odana tablo diye as birde allahını seven artık slimfit yapsın şu formaları yahu

yani bana göre eski adidas lar, cok modern di, bugün cikarsa lar hemen alirim. Su anki formalarimiz, ve son adidas formalarimz da bana göre güzel degildi.

2012-2013 SEZONU TAHMİNİ FORMALARIMIZ

erkut+tasarım.png

Forum modlarımızdan ve tasarım konusunda profesyonellere taş çıkartacak kadar başarılı olan sevgili Erkut, duyumlara göre gelecek sezon için kullanılması muhtemel olan parçalı formamızı, ayrıca sızan beyaz ve siyah formalarımızı bizler için çizmiş. Sızan formaların fotoğrafları pek net değil, bu sebeple çizimlerin kafamızda canlanması açısından çok yararı olacaktır.

e2.png

Aldığımız duyumlar parçalı formamızın beyaz detaylı olacağı üzerineydi. Nike'ın gelecek sezon için kulüplere hazırladığı kalıplara ve tasarımlara bakarsak yakaların ve kol uçlarının beyaz olacağını tahmin ediyoruz. Erkut da bu bilgilere göre parçalıyı detaylı bir şekilde çizdi. Yine aldığımız duyumlara göre formanın tam parçalı olmayacağını duyurmuştuk. Parçalı tipi yukarıdaki fotoğrafta gördüğümüz gibi 4 parçadan oluşacak. Kısacası çıkacak olan parçalı formamızın bu ya da buna benzer olacağını tahmin ediyoruz. Tabi bir kesinlik yok.

er4.jpg

Sızan formalarımızın kesin olarak gelecek sezon giyeceğimiz formalar olacağını söylemek yanlış olur demiştik dün. Bizim için tasarlanan bir kaç farklı iç ve dış saha forması var, sızan formalar da bu birkaçtan 3 tanesi demiştik. Örneğin çubuklu forma Nike'ın bizim için tasarladığı iç saha formalarından biri olduğunu ancak kulübün bu tasarımı kabul etmediğini başka bir tasarımı (parçalılardan bir tanesi) seçtiğini söylemiştik. Ancak yine de sızan formaları daha iyi görebilmek açısından Erkut bizler için güzel tasarımlar yaptı.

Siyah forma Hollanda'nın önümüzdeki yaz Avrupa Şampiyonası'nda giyeceği dış saha formasının aynısı. Bu sebeple bu formanın ben Galatasaray'da kullanılacağını düşünmüyorum. Genel olarak Nike premium takımlara özel tasarımlar yapar ve bu özel tasarımları bir kaç kulüp için hazırlar. Örnek verecek olursak Barcelona'nın bu sene kullandığı formanın tasarımını Juventus, Inter ve Atletico Madrid için de hazırlamışlardı ancak sadece Barcelona'ya uyguladılar. Ben sanmıyorum ki Hollanda'ya yaptıkları tasarımı bu sene başka bir premium takıma uygulasınlar.

Beyaz forma için ise daha umutluyum. Bizim geçen ay aldığımız duyumlara göre ki bloga da yazmıştık, beyaz forma tarifi bu sızan fotoğraftaki beyaz formaya uyuyor. Bu sebeple tabi ki kesin değil ancak siyah kadar olumsuz bakmıyorum. Gelecek sezon bu formayı raflarımızda görme ihtimali bana yüksek geliyor.

GALATASARAY FORMALARI: 2012-2013 SEZONU TAHMİNİ FORMALARIMIZ

parçalı forma tek kelimeyle muhteşem olmuş Necati. İnşallah o forma çıkar :ask: Beyaz da güzel siyahı beğenmedim

edit

Parçalı MÜ-KEM-MEL. Beyaz şortla mükemmel olur. Diğerlerini de beğendim bu senekiler gibi kötü değiller. Parçalı formamız pazar forması gibi zaten.

Parçalı harika harbiden . Beyaz forma da güzel . Siyahı beğenmedim . Siyah forma yerine koyu-gri çıkarsak manyak olabilir . Bir de bu seneki formalardan sarı forma muazzam . Özellikle kırmızı şort ile birlikte . Haksızlık etmeyin .

beyaz cok guzel olmus

Bu formayi istiyorum. Kampanya baslatin. Yönetimin kulagina gitsin. Bu formayi istiyoruzzzz

erkut+tasar%C4%B1m.png

zaten bizde elit takimlar arasindayiz sakin no panik :yenieek:

formalar biraz fit olcak gibi

Geri
Üst Alt