Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

Bu formayi istiyorum. Kampanya baslatin. Yönetimin kulagina gitsin. Bu formayi istiyoruzzzz

erkut+tasar%C4%B1m.png

bedenime güzel olur , begendim .

koldaki beyazlar fazla mi genisch

Koldaki beyaz şerit de yakadakinin kalınlığında olsa daha tatlı durur sanki. Kaptanlık bandını andırıyor böyle bir anda.

Parcaliya polo yaka daha iyi giderdi. Daha bi klasik dururdu. Siyah ve beyaz formalar ise rezalet. T-shirtten bir farki yok. Siyah forma hele tam facia. Sarinin uretimi devam etmeli.

https://soccerlens.com/files/2011/03/france-1112-home-nike-1.jpg

şu formayı bizim o güzel kırmızımızla yapsınlar yakalar daha bi bordoya kaçan kırmızı kollardaki kıvrılınca ortaya cıkan kırmızı ayrıntı yerine o güzel sarımız birde üzerinde amblemimiz yemede yanında yat giyme odana tablo diye as birde allahını seven artık slimfit yapsın şu formaları yahu

Böyle mi?

gswfr.png

Biraz oyalanayım dedim böyle bişey çıktı. Renkler çok iyi değil kusura bakmayın.

kirmiziforma.jpg

sariforma.jpg

sariforma2.jpg

Eski maçları izliyordum az öncede aklıma bişey takıldı geçen gün burada bir arkadas çubuklu formayı 1. forma yapmak angutluktur falan demişti örnek olarakta aleks lefter forması gibi bişey koymuştu.

Ben yanlış hatırlamıyorsam ki hatırlamıyorumda bundan eminim 90ların son ve en önemli bölümeri ile beraber 2000lerin başlarını devamlı çubuklu forma ile oynarak geçirdik.Tamam parçalı bizim için çok önemli onunla daha bir başkayız ama çubuklunun önemide ve onunla yaşadığımız başarılarda enaz parçalı kadar belkde parçalıdan daha fazla.

Ben çubuklunun fenerle özdeşlemiş olmasını onlargiyiyor diye bizim giymememizi pek akıl karı bulmuyorum 2005 de nezaman biz gerçek renklere döndük ondan sonra fener tarafındanda bir çubuklu rüzgarı esti işte lefter forması diye efsaneleştirdiler kendilerince.2005 e kadar yakın dönemde doğru düzgün işte bu diyebileceğimiz bir parçalımız yoktu bile en son Tugay Prag'a attığı golde hatırlıyorum okadar sağlam bir parçalı onun dışında uzun seneler olmadı hiç çubuklu ile gittik uzun seneler.

Yukarıdaki beyaz yakalı parçalının yanı sıra Arena için hazırlanan çubuklu formanın hazır tadı damağımızda kalmışken birde çubuklu çıksın isterim bu yıl çubukluda öyle sadece fenere falan ait değil açın 2 takımında tarihine bakın hangisi en önemli başarılarını çubuklu ile almış.Yalan ve dolanlarla bunuda kapattılar işte.

Bence Fransa home kalıbıyla siyah forma daha iyi gider. Siyah dediğim, bizim bu seneki siyah formamız gibi salt siyah değil. Füme - gri karışımı. Buradan bakabilirsiniz demek istediğime. Barça, Hollanda Milli Takımı, Atletico vs. Nike'nin bu sezon ürettiği siyah formaların tamamı dediğim gibi. Bir tek bizimkisi salt siyah.

Talha, dediğimi yapabilir misin acaba ? Fransa home ile gri - füme karışımı, yukarıda bahsettiğim örneklerdeki gibi ışık altında parlayan bir siyah forma ? Nike - TT reklamları olarak beyaz veya sarı rengi kullanabilirsin. Kolların ucu da formanın biraz daha açığı olabilir. Açığı derken, gri-füme karışımı rengin açığı.

Bence Fransa home kalıbıyla siyah forma daha iyi gider. Siyah dediğim, bizim bu seneki siyah formamız gibi salt siyah değil. Füme - gri karışımı. Buradan bakabilirsiniz demek istediğime. Barça, Hollanda Milli Takımı, Atletico vs. Nike'nin bu sezon ürettiği siyah formaların tamamı dediğim gibi. Bir tek bizimkisi salt siyah.

Talha, dediğimi yapabilir misin acaba ? Fransa home ile gri - füme karışımı, yukarıda bahsettiğim örneklerdeki gibi ışık altında parlayan bir siyah forma ? Nike - TT reklamları olarak beyaz veya sarı rengi kullanabilirsin. Kolların ucu da formanın biraz daha açığı olabilir. Açığı derken, gri-füme karışımı rengin açığı.

Anladım. Boş bir zamanımda denerim.

Şu formalar slim fit olmalı kesinlikle. Kardeşime small beden almıştım bu sene, ki okadar zayıf bile değil, cocuk içinde yüzüyor resmen.

Evvelki sayfa'daki parçalı gibi olmalı kesinlikle, hele biceps-tricepsler iyiyse süper yakışır.

Çok detaya inemedim ama böyle bişey çıktı.

black.jpg

Ellerine sağlık, kolların uçları da beyaz değil de siyahın biraz daha açık tonu olsa mükemmel olur bence. Logoyu da biraz büyük düşünebiliriz. Siyah çıkaracaklarsa böyle çıkarsınlar.

blackv2.jpg

Geri
Üst Alt