Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

İlyas'ın formayı görünce bu geldi aklıma Adnan Polat biraz daha kalsaydı böyle bir formamız olurdu

images

İkisinin alakasını çözemedim. :)

Her sene çıkan aynı parçalı formaya bayılırsınız ama... :)

3bwqt.jpg

bu nedir ilyas

erkut+tasar%C4%B1m.png

geçen sene bu formaya benzeyen bir tane forma yapmıştım ama kolları komple beyazdı birde yakalıydı forma arkadaşlar beğenmişti ama bulamadım resimi neyse adobe photoshop'u indireyim gerekli ekipmanı bulayımda yine yapayım 1-2 forma :)

şu ana kadar paylaşılanların en güzeli bu forma bence

ilyas trolluyor bizi.

Siz en iyisi o formayı unutun ve konunun aslına dönelim. :yenieek:

Eskişehirspor formasına benzemiş o daha çok :)

Nedir la bu Milan özentiliği... :D

Cubuklu forma fenerle falan bilmemne olmadi. O zaman sari lacivert formayi ilk giyen biziz. Cikin isin icinden.

Cubuklu forma gayet hos bir formadir. Sari ve kirmizi renkler biribiriyle ne kadar cok kavusursa(yani yanyana olursa) o kadar guzel bir goruntu ortaya cikar. Parcali kalksin demiyor kimse. Fakat Galatasarayi insanlar yaptiklari ve renkleriyle taniyor. Parcalisiyla degil.

erkut+tasar%C4%B1m.png

geçen sene bu formaya benzeyen bir tane forma yapmıştım ama kolları komple beyazdı birde yakalıydı forma arkadaşlar beğenmişti ama bulamadım resimi neyse adobe photoshop'u indireyim gerekli ekipmanı bulayımda yine yapayım 1-2 forma :)

şu ana kadar paylaşılanların en güzeli bu forma bence

şu formanın birebir aynısı çıksın fit bedende yok satar

Her sene çubuklu formanın olması zorunluluk gibi dikte ediliyor.Çubuklu gayette güzel olur bence.1-2 sayfa ötede paylaşılmıştı o çubuklu çok güzeldi mesela.

Cubuklu forma fenerin tekelinde degil,bizim cubuklu forma ile unutulmaz anilarimiz var,cubuklu formada bizim parcalida,fakat ben bu sezon kendi adima düz kirmizi sari renkli cizgilerle bezenlenmis kipkirmizi bir forma istiyorum,altina gene beyaz-sari cizgili bir short ve sari coraplar olabilir,yani kirmizi agirlik,beyaz ve sari karisimi olabilir.

2 sayfa geriye gittimde kafamdaki kirmizi formayi göstermis arkadaslar,insallah o formayi yaparlar,harika bir kipkirmizi forma,sari seritleri var,yapsinlarda 2 tane alalim,insallah olur böyle bir tasarim.

gswar.jpg

Türk bayrağının yerini beğenmeyenler için:

gswaralt.jpg

turkiye bayragi ortada olsa daha iyi

Geri
Üst Alt