Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma önerileri

Siyah forma o kadar iyi durmamış.Kırmızı olsa süper olurdu.Beyaz olanın bir benzerini Lincoln,Kewell oynarken giymiştik zaten.

38czl.jpg

38dlu.png

Siyah forma benim hosuma gitti. :o

İkisi de gayet hoş bence :) Birini muhakkak alırdım ama büyük ihtimal beyazı alırdım.

Nike her sene 4-5 tane yeni kalip tasarlar, bu kaliplari da ismi büyük olan takimlarda kullanir, buna da elit kategori denir. Gecen sene mesela bize dandik kaliplardan tasarladilar formalari, elit kategoride olmayan takimlarda kullanilan kaliplardan yani. Bu sene ama büyük takimlarda kullanilan kaliplar kullanilacak tasarimlarda, yani elit kategori formasi tasarlanacak bize.

bence de böyle

bazı arkadaşlar elit kategoride olmakla çok özel bambaşka tasarımlar bekliyo galiba

kataloğumuz değişmiştir anca

yani bu sene İBByle aynı katalogdan seçtik

seneye hollanda milli takımıyla seçeceğiz

o yüzden bize parçalı yapmazlar mı diye de korkuyorum

Duyumlara göre Hollanda'nin formasina cok benzedigi icin siyah forma böyle olmayacakmis, büyük ihtimal baska türlü olur o. Beyaz formamiz bu veya buna benzer olur büyük ihtimal. Parcali daha belli degilmis ve bir formamiz daha varmis sanirim(cubuklu olur büyük ihtimal). Bir de formalarin üretimi 2-3 hafta icinde baslayacakmis, yani o tarihlerde daha net ve kesin bilgiler sizdirilir. :)

Formalar bu seneden biraz daha kaliteli olur umarım. Özellikle bu seneki siyah forma hem kalite, hem de tasarım bakımında çok kötüydü.

Umarım bu konunun üzerinde dururlar.

bence de böyle

bazı arkadaşlar elit kategoride olmakla çok özel bambaşka tasarımlar bekliyo galiba

kataloğumuz değişmiştir anca

yani bu sene İBByle aynı katalogdan seçtik

seneye hollanda milli takımıyla seçeceğiz

o yüzden bize parçalı yapmazlar mı diye de korkuyorum

Kalip ve tasarim bam baska seyler. Kalip formanin kalitesini ve insanin üstünde nasil durdugunu belirler. Mesela ben sana iki tane cesitli kaliplardan yapilmis ve ayni tasarima sahip olan forma göstersem uzaktan bakinca farki anlayamazsin ama yakindan inceledikten sonra farkini anlarsin. Elit kategoriye göre tasarlanmis formalar mesela cok dar olurlar ve gövdeye yapisirlar adeta, giymesi falan cok rahat olur ve üstünde cok kaliteli durur. Katalog formalar böyle degil ama, onlarin cogu cuval gibi oluyor ve kalitesiz duruyor biraz.

Parcali formamiz bu sene büyük ihtimal dogru parcali olacaktir, bu konuda bir endisen olmasin. :)

beyaz forma müthiş

398fq.png

Tüm tasarımlarda bir eksik var.seneye taşıyacağımız ay yıldız

Bordo ve kirli sari lan başka birsey istemiyorum ne çığ kırmızı olsun ne çığ sari ne yeşil ne mor ...

Sari formaya devam

Parcali yerine cubuklu

Polo yakali ince sari cizgili kirmizi forma

Çubuklu yaparlarsa çok pis söverim.

çubuklu denizin öteki taraftakilerin. biz parçalı isteriz

bordomsu kırmızı ve turuncumsu sarı

Bide şu konu takılıyor kafama

2008-2009-sezonu-galatasaray-formalari_30283.jpg

besiktas-forma-2010-1-ytlden-X-LARGE__22990275_0.jpg

images

bursa%20celtic%20forma2.widec.jpg

Şampiyon olunduğunda türk bayrağı logosu sol göğüste olcak diye bir kuralmı var??? Armamızın sağ göğüste olması beni rahatsız ediyor çok saçma geliyor. En son şampiyon olduğumuz senenin ertesi senesi armamız soldaymış gene fakat diğer şampiyon takımlar armayı hep sağda yapmışlar???

Bu konuda bi bilgisi olan varmı?

Bide şu konu takılıyor kafama

Şampiyon olunduğunda türk bayrağı logosu sol göğüste olcak diye bir kuralmı var??? Armamızın sağ göğüste olması beni rahatsız ediyor çok saçma geliyor. En son şampiyon olduğumuz senenin ertesi senesi armamız soldaymış gene fakat diğer şampiyon takımlar armayı hep sağda yapmışlar???

Bu konuda bi bilgisi olan varmı?

Öyle bir zorunluluk yok sanırım. Bizim 06-07 formamızda sağ bölümdeydi Türk bayrağı.

Öyle bir zorunluluk yok sanırım. Bizim 06-07 formamızda sağ bölümdeydi Türk bayrağı.

onu diyorum bende biz son 3şampiyonluğumuzda sağ göğüste kullanmışız 2007-08sezonunda şampiyon olmuşuz acaba o zamandan sonra böyle bir şeymi çıktı kesinlikle bayrak sol göğüste olcak diye acaba

sen çubukluyu seviyo olabilirsin ama takımların efsaneleşen formaları vardır. Fenerin çubuklusu Galatasarayın parçalısı gibi. bunlar artık efsanedir semboldür. senin sevmen bu gerçeği değiştirmeyecektir. ama madem resimlerle hareket ediyoruz buyur:

metin+oktay

12.jpg

tarihtensayfalarbuyuk30.jpg

1.jpg

Geri
Üst Alt