Galatasaray 2011 - 2012 Forma Önerileri

Cevap: Galatasaray 2012 - 2013 Forma Önerileri

----

Yok be Ozan :D

İkiside yeşil olmasın diye mor yaptım..

Zaten Nike kaleci kreasyonunda olan renkler ;

Yeşil, Mor, Siyah, Sarı ve Beyaz...

sarı forma volkanın milli maçta giydiği formaysa lesh ötesi o ya belkide volkan giydi diye gözüme öyle görünmüşte olabilir ama hiç beğenmedim sarı kaleci formasını inş yeşille siyah olur :D

Fotomaç'ın haberine göre tanıtım 18 Temmuz'da. Ve yeni bir transferi de bu tanıtımda kullanmak istiyormuşuz.

Formalar vitrine çıkıyor

İnanıp inanmamak size kalmış artık.

muhakkak bir siyah forma olmalı geçen seneki siyah formayı hiç beğenmedim ve zaten az kullanıldı . Şampiyon Ligi'nide düşünürsek Sarı,Parçalı,Siyah ve birde eksta forma kırmızı olabilir o zaman daha iyi olacak stadyumları ve taraftarları kırmızı olan yani Manchester United gibi bir takımla deplasmanda maç yapıyorsak Sarı , Real Madrid ve Barça ile yapıyorsak parçalı ile oynamalıyız . Formalar birazda kendisini göstermeli mesela hemen yukarda bahsettiğim gibi Manchester United deplasmanına kırmızı forma veya parçalı ile gidersek dikkatler üzerimize çekmez mesela bu taktiği en iyi Barcelona yapıyor . Renkleri stadı taraftarları koyu olan bir takıma karşı açık giyiyor .

muhakkak bir siyah forma olmalı geçen seneki siyah formayı hiç beğenmedim ve zaten az kullanıldı . Şampiyon Ligi'nide düşünürsek Sarı,Parçalı,Siyah ve birde eksta forma kırmızı olabilir o zaman daha iyi olacak stadyumları ve taraftarları kırmızı olan yani Manchester United gibi bir takımla deplasmanda maç yapıyorsak Sarı , Real Madrid ve Barça ile yapıyorsak parçalı ile oynamalıyız . Formalar birazda kendisini göstermeli mesela hemen yukarda bahsettiğim gibi Manchester United deplasmanına kırmızı forma veya parçalı ile gidersek dikkatler üzerimize çekmez mesela bu taktiği en iyi Barcelona yapıyor . Renkleri stadı taraftarları koyu olan bir takıma karşı açık giyiyor .

Siyah forma olmayacak bu yıl. Parçalı-beyaz-kırmızı olacak.

Beyaz forma da seneye 3. formamız olacak büyük ihtimalle. Seneye sarı veya siyah olur deplasman formamız.

Zaten Real,Barcelona gibi takımlara karşı parçalı giyeriz. Ama ManU deplasmanında kırmızı veya parçalı giyemeyiz zaten,ManU kırmızı forma ile oynayacağı için.

Son cümlende de belirttiğin gibi koyu renkli takımlara karşı açık giyilmesi gerekiyor.

yeni formalar ne zaman satisda olacak bilen varmi? türkiyeden ayrilmadan alak bari diyorum bende

yeni formalar ne zaman satisda olacak bilen varmi? türkiyeden ayrilmadan alak bari diyorum bende

Bir önceki sayfada Fotomaç'ın haberini paylaşmıştım ve 18 Temmuz'da tanıtım yapılacağı söyleniyordu.

Kendi görüşüm parçalı ve beyaz forma tanıtım günü satışa çıkar,kırmızıyı bilmiyorum.

Antrenmanlarda çekilen fotoğraflardaki yeni sezon ürünlerinde renkler çok sağlam yalnız. Bana has mı bilmiyorum ama kırmızının da sarının da böyle en koyu tonlarının kullanılması benim çok hoşuma gidiyor.

Antrenmanlarda çekilen fotoğraflardaki yeni sezon ürünlerinde renkler çok sağlam yalnız. Bana has mı bilmiyorum ama kırmızının da sarının da böyle en koyu tonlarının kullanılması benim çok hoşuma gidiyor.

sarı bizim renkte kırmızı kırmızı değil bordo :)

zaten nikeın yaptıgı kamp ürünleri 2-3 renk ise sadece 1 rengi takım ait oluyo cogunlukla.bizdede sarı bizim renk ama kırmızı bence bordo olmuş

zaten nikeın yaptıgı kamp ürünleri 2-3 renk ise sadece 1 rengi takım ait oluyo cogunlukla.bizdede sarı bizim renk ama kırmızı bence bordo olmuş

yoo

tam bizim gerçek rengi yapmışlar

umarım formalardaki kırmızı da öyle olur

sariforma.jpg

i wery like :ka21:

açıkta kalan yerler var emir abi :o

nike bu sene öyle bir şey yapmış.tüm takımlarda renk hangisiyse onun bi koyusunu yapmışlar.bizimki de bordo olmuş o yüzden.

transferlerde patlamısken formalar cıksa superr olurr iyi satıs yaparızz

389142_10151098978335421_34353508_n.jpg

resmi

Forma çok klas duruyor slogan da bi o kadar güzel:tiphat:

nerden sızmış bu resim

Geri
Üst Alt