- 17 Mart 2009
- 9.531
- 3.599
- 1.748
Bu kadar seçenek var ellerinde yaptıkları formaları görünce deli olmamak elde değil.Hiçbişeyi düzgün yapamıyoruz son 2 sezondur ( geçen sezonki parçalı forma hariç )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni sezon formalarımızdan biri bu olacakmış.
![]()
Hatta basılmış bile ;
![]()
bu sene şampiyon olamayacağız 4. yıldıza gerek yok diyorsunönümüzdeki sezonun formaları şampiyonluktan sonra belli olur
![]()
ortadaki beyaz süpermiş
Internet de bu "antrenman formasi" na ulastim. Ingiliz bir sitede satiliyor ve 2014/15 sezonu diye yazmislar ama ben daha ilk defa görüyorum bu formayi acikcasi. Bizimkiler hic giymedi antrenmanda böyle bir tane, degil mi?
![]()
Sitenin adresi: 2014-2015 Galatasaray Nike Training Shirt (Black) [,643601-008] - £30.00 : Football Shirts, Football Kit and Football Strip - UKSoccershop.com - Official Soccer Merchandise
Demekki antrenman formasini yeni sezonun formasi diye kakaliyorlar millete hiyarlar![]()
3 yildiz basıldıktan sonra mı ekleyecekler?nasil olacak oBir yıldız daha koymak zor değil. Geçen sene de bu zamanlarda şu an giydiğimiz formalar çıkmıştı. Onlarda da 3 yıldız vardı.
![]()
3 yildiz basıldıktan sonra mı ekleyecekler?nasil olacak o
İsveç bile açıklamış formalarını. Güzel değil mi? Formaları diyorum. Güzelmiş.
![]()