Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyor?Yusuf salak mi
Kançal bence şaibeyi kaldırdı
Şirket bu iş için kuruluyor ve sonrasında da kapanıyor.
Kaan Kançal'ın bu işte yolsuzluk yaptığını düşünmüyorum ama şirketin sahibinin arkadaşı olması ve sırf bu işe özel kurulması dışardan hoş gözükmüyor.
Sözlüğe bununla ilgili konu açmıştım bir baksana sen bulabilecek misin? kaan kançal geçmiyordu sanırım pi partners geçiyordu başlığında ama bulamadım.
Ne diyor?
Yusuf Günay: Ben Galatasaray'a Sedat Doğan'dan 100 kat fazla hizmet ettim. Kendisi kanserden, kesip atmaktan bahsediyor, siz de alkışlıyorsunuz. Burada yanlışlık var. Bizi işaret ederek kanser demek olmaz, sizlerin karşı çıkması lazım.
Bu arada Kançal hakkındaki iddialara cevap vermek için kürsüde.
Hocam bu Alan'ın Dubai'de tartaklanması olayı nedir acaba ?Hamit Altıntop transferi hakkında da “Aysal eğer Hamit köprünün karşısına geçerse, dönme dedi.” demiş. Bundada aynısı olmuş. Suçu başkanlara atmak kolay. Mhy’nin parası niye zamanında yatmamış, 2 forvet alacağım diyip neden forvetsiz kapatmışız, Alan’ı Dubai’de niye tartaklamışlar. Bunları anlatsın.
Hocam bu Alan'ın Dubai'de tartaklanması olayı nedir acaba ?
Genel seçimde oylama bu kadar sürmüyo