Galatasaray 2019 ve 2020 Mali Genel Kurul Başlığı

🤣
Yusuf Günay: Ben Galatasaray'a Sedat Doğan'dan 100 kat fazla hizmet ettim. Kendisi kanserden, kesip atmaktan bahsediyor, siz de alkışlıyorsunuz. Burada yanlışlık var. Bizi işaret ederek kanser demek olmaz, sizlerin karşı çıkması lazım.

Bu arada Kançal hakkındaki iddialara cevap vermek için kürsüde.

Kançal bence şaibeyi kaldırdı

Kançal bence şaibeyi kaldırdı

Şirket bu iş için kuruluyor ve sonrasında da kapanıyor.

Kaan Kançal'ın bu işte yolsuzluk yaptığını düşünmüyorum ama şirketin sahibinin arkadaşı olması ve sırf bu işe özel kurulması dışardan hoş gözükmüyor.

Sözlüğe bununla ilgili konu açmıştım bir baksana sen bulabilecek misin? kaan kançal geçmiyordu sanırım pi partners geçiyordu başlığında ama bulamadım.

Şirket bu iş için kuruluyor ve sonrasında da kapanıyor.

Kaan Kançal'ın bu işte yolsuzluk yaptığını düşünmüyorum ama şirketin sahibinin arkadaşı olması ve sırf bu işe özel kurulması dışardan hoş gözükmüyor.

Sözlüğe bununla ilgili konu açmıştım bir baksana sen bulabilecek misin? kaan kançal geçmiyordu sanırım pi partners geçiyordu başlığında ama bulamadım.

Burda admirim

Falcao konusunda yönetime sallanmasını saçma buluyorum Falcaoyu gerçekten taraftar aldırdı biz aldırdık açın bakın o zamanki transfer başlığını günlerce mesajlar gece nöbetler çünkü o Falcao yani ama olmadı adam sakat çıktı oynamadı yok 5m verildi yok bilmem ne verildi evet sanki tek yanlış transfer Falcaoydu yani ne futbolcular geldi ne futbolcular gitti hangi yönetim transferden dolayı ibrasızlıktan bahsedildi. Eşref Hamamcıoğlu çıkıp M.Cengize bir iki hareket yapmıştı şimdi Hamamcıoğlu çıkmış intikam alır gibi bra etmeyeceğiz fln diyor. Ya çıkın o zamanki mali durumu anlatın ve şuan ki durumu anlatın diyinki kötü yönetildi kardeşim işte rakamlar işte evraklar ibra etmiyoruz bitti gitti. Türlü türlü laflar intikam hırsına bürünmüşler.

taraftar adına konuşacak kimse yok ya, at suçu taraftara. taraftar istedi biz aldık de kim bilecek.

Hamit Altıntop transferi hakkında da “Aysal eğer Hamit köprünün karşısına geçerse, dönme dedi.” demiş. Bundada aynısı olmuş. Suçu başkanlara atmak kolay. Mhy’nin parası niye zamanında yatmamış, 2 forvet alacağım diyip neden forvetsiz kapatmışız, Alan’ı Dubai’de niye tartaklamışlar. Bunları anlatsın.
Hocam bu Alan'ın Dubai'de tartaklanması olayı nedir acaba ?

Hocam bu Alan'ın Dubai'de tartaklanması olayı nedir acaba ?

Galatasaray yönetimi, Brezilyalı oyuncu Alan Carvalho'nun transferi için menajer Baki Mercimek ve menajer Özkan Doğan'a yetki verdi. Menajerler ve Albayrak, Alan ile transfer görüşmelerini sonuca bağlamak için Dubai'ye oyuncuyla görüşmeye gitti.

Görüşmeler sırasında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Alan Carvalho, menajer Özkan Doğan'ı tanımadığını söyledi.

Bu gelişme üzerien Doğan, Dubai'de görüşmelerin yapıldığı otel lobisinde Alan'ın üzerine yürüdü. İkili arasında arbede yaşandı. Yaşananlar sonrası Alan transferi çıkmaza girdi.

Oy verme işlemine geçilmiş. Kapalı oylama yapılıyor.

Basketbol Aş ve yeni yönetime yetki oylaması yarın ki Genel Kurul'da mı acaba?

Geri
Üst Alt