Galatasaray 2020-21 Sezonu Formaları Sızdı

Bence Nike gayet güzel formalar yapıyor bir kaç istisna dışında.

Ayrıca kalıpları da çok iyi. Large alıyorum mis gibi oturuyor. Mesela Adidas da Medium dar, Large hem çok bol hem de çok uzun oluyor.

Nike sanki beni düşünerek belirlemiş gibi Large kalıbını.

sent via GSC

Formalar hep güzel, önemli olan sırtında layığıyla taşıyacak karakterler bulmakta. En az bir 25-28 oyuncu eksiğimiz var o konuda.

Formalar hep güzel, önemli olan sırtında layığıyla taşıyacak karakterler bulmakta. En az bir 25-28 oyuncu eksiğimiz var o konuda.
Katılıyorum
5c8dcf4745d2a05010dba13a.webp

Ayrıca kalıpları da çok iyi. Large alıyorum mis gibi oturuyor. Mesela Adidas da Medium dar, Large hem çok bol hem de çok uzun oluyor.

sent via GSC

slim fit m beden giyiyorum ben
boy 194 kilo 86
forma bildigin üstüme yapisiyor
bu sene de alacaktim slim fit mac formasi ama hicbir yerde satilmiyor

sent via GSC
Nike iyi zatende bize ibnelik yapıyor

slim fit m beden giyiyorum ben
boy 194 kilo 86
forma bildigin üstüme yapisiyor
bu sene de alacaktim slim fit mac formasi ama hicbir yerde satilmiyor

Vay anasini. Ben 1,83m de Large giyiyorum kaymak gibi oturuyor, o boya nasil oluyor medium yav. Hadi Adidas olsa neyse onlarin herseyi biraz daha uzun oluyor.

sadeliğe gidin artık yav salak salak dizaynlar
tertemiz mis gibi forma, giy bunu düğüne git
Ekli dosyayı görüntüle 84882
nike'ın gavatlığı ve puştluğu

corinthians denen takıma yaptıları formaya bak. şunun sarısı olmaz mı bize yada beyaz away forma?

cor1.webp

cor2.webp

yada atleticonun seneye giyeceği home forma. yaka detayına bak yıllardır bi yakalı bi yakasız çıkartıyorlar atleticoya. bize çıkarttılar mı 12-13 sezonu hariç o da dandik bi yakaydı yarım yamalak bişey

atm-20-21-kit+%281%29.webp

Geri
Üst Alt