Galatasaray 2023/2024 Sezonu Formaları

nike ve puma futbolun ruhunu yakalayamıyorlar bence

futbol bir avrupa oyunu ve modern bir spor

bu adamlar post-modern manyaklık içinde gelenek, taraftarlık, sadakat gibi kavramları alt üst ediyorlar

adidas bence kötü forma yapsa da futbolun ruhuna uygun kalıyor büyük oranda diye düşünüyorum

new balance da adidas sonrası en beğendiğim formaları yapan marka
Adidas benim de favorimdi ya. İki Almanya iki Bayern forması var bende, özellikle bunlara boş forma yapmazlardı. Fakat son dönemde onlarda da düşüş var, Bayern'in bütün seti kötü misal bu sezon. Bir yandan Roma setine de bakınca insan istemiyor değil Adidas'ı. Sanırım talip bile değiller bize.

Puma adını zurna olarak değişmeli

Font nası zurna marka forma vs için
images

puma çöpünden dolayı her türlü nike iyidir

ama castorede iyi olur tasarımları çok iyi forma kalitesi eh işte

Şu tip kol detayları çok hoşuma gidiyor formalarda. Bizim ülkede yapıldığını pek görmedim. ADS'nin bu sezonki formalarında var mesela. Baya da güzel olmuş.

Bir de şu forma numara fontları korkunç bizde. Muhtemelen TFF kaynaklı.

forma-edit.jpg

Nike iyidir kategori düşürmezlerse çok iyi haber.

Şu tip kol detayları çok hoşuma gidiyor formalarda. Bizim ülkede yapıldığını pek görmedim. ADS'nin bu sezonki formalarında var mesela. Baya da güzel olmuş.

Bir de şu forma numara fontları korkunç bizde. Muhtemelen TFF kaynaklı.

Ekli dosyayı görüntüle 218981

Man City'nin kol ve yakasındada ince bordo çizgi düz formaya bir hava veriyordu geçen sezon.

TFF'de 1 insanoğlu 2 saat falan harcayıp 50 milyar tane font sitesinden bir şey beğenip sunsa da şu Ariel den kurtulsak. rezalet bir font (bu arada fenerin uyduğunu düşünmüyorum o kurala- kafalarına göre sırt numaralarında dış kontür ve ovallik var....nasıl oluyor bilmiyorum)

Avrupa fontomuz fena değil

Nike ı severim ama toplara gösterdiği özeni formalara göstermiyorlar sanki.

Tasarımları leş, formaları yırtılıyor ayrıca sırılsıklam oluyor, topları patlıyor ve Fbye 5 yıldızlı forma basıyorlar. İnş. olmaz

Geri
Üst Alt