Puma adını zurna olarak değişmeli
Biz ne ara nike elit kategoriden çıktık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adidas benim de favorimdi ya. İki Almanya iki Bayern forması var bende, özellikle bunlara boş forma yapmazlardı. Fakat son dönemde onlarda da düşüş var, Bayern'in bütün seti kötü misal bu sezon. Bir yandan Roma setine de bakınca insan istemiyor değil Adidas'ı. Sanırım talip bile değiller bize.nike ve puma futbolun ruhunu yakalayamıyorlar bence
futbol bir avrupa oyunu ve modern bir spor
bu adamlar post-modern manyaklık içinde gelenek, taraftarlık, sadakat gibi kavramları alt üst ediyorlar
adidas bence kötü forma yapsa da futbolun ruhuna uygun kalıyor büyük oranda diye düşünüyorum
new balance da adidas sonrası en beğendiğim formaları yapan marka
Nike ile devam edecegiz galiba
nayk XNaykkkkkk
İşte buuuu
Şu tip kol detayları çok hoşuma gidiyor formalarda. Bizim ülkede yapıldığını pek görmedim. ADS'nin bu sezonki formalarında var mesela. Baya da güzel olmuş.
Bir de şu forma numara fontları korkunç bizde. Muhtemelen TFF kaynaklı.
Ekli dosyayı görüntüle 218981
neden zaniolo'ya ziyech forması giydirmişler?Şu tip kol detayları çok hoşuma gidiyor formalarda. Bizim ülkede yapıldığını pek görmedim. ADS'nin bu sezonki formalarında var mesela. Baya da güzel olmuş.
Bir de şu forma numara fontları korkunç bizde. Muhtemelen TFF kaynaklı.
Ekli dosyayı görüntüle 218981