Galatasaray 2023/2024 Sezonu Formaları

Tasarım olarak güzel ancak desen olarak yeni desen olmayacak galiba. Elit kategoriden down olmuşuz kısmi olarak. Nike ile sözleşme yenilenmeme ihtimali var ve değişim olur ise Adidas yeni üretici olarak en ağır ihtimal şimdilik. Adidas için Beşiktaş seviyesinde formalar olacak sanırım, Elit olmayacağız. Bahsedilen bu yönde. Nike ile devam edilme durumu olur ise kategori olarak Leipzig ile denk olarak devam edilme ihtimali var, ki bana göre en olası durum ve en lehimize gelişme böylesi bir seçenek olur. Umarım kısmi down olarak olsa da Nike ile devam edilir.

Son düzenleme:
Adidas formalari cok les (elit kategoride olmayan) bildigin o standart listeden veriyorlar BJK formalarindan anliyoruz onu. Umarim Adidas'a gecmeyiz boyle bir durumda.

@Onur Bakır Set ana formasyonu olarak kırmızı şort, yani iç saha maçları genelde kırmızı şort göreceğiz; ama 2.set için beyaz şort olma ihtimali var düşük bir ihtimal. Bence 1.set beyaz şort olmalıydı, kırmızı değil ama maalesef :crushed:

Adidas formalari cok les (elit kategoride olmayan) bildigin o standart listeden veriyorlar BJK formalarindan anliyoruz onu. Umarim Adidas'a gecmeyiz boyle bir durumda.
Kesinlikle katılıyorum ağabey, Nike ile devam etmek lehimize, ama sonuçta anlıyoruz ki bir kategori düşülecek gibi duruyor Nike ile devam edilse bile. Leipzig ile benzer formasyon kalıp ve desen olarak düşünebiliriz devam edilirse ki bu seçenek dahi Adidas'a nispeten daha iyi olur diye düşünüyorum. İlla ki yazın bir gelişme olur ağabey çünkü son yılı sözleşmenin, eğer devam yahut bir değişim olur ise yankıları duyulacaktır diye düşünüyorum:hat:

@Onur Bakır Set ana formasyonu olarak kırmızı şort, yani iç saha maçları genelde kırmızı şort göreceğiz; ama 2.set için beyaz şort olma ihtimali var düşük bir ihtimal. Bence 1.set beyaz şort olmalıydı, kırmızı değil ama maalesef :crushed:
Beyaz şort kültürünü oturtamadı nike halbuki parçalıya en çok yakışan renk

Nike parçalıya 3. Renk olarak hep siyah kullanıyor beyazdan çok siyah şort giyiyoruz

Beyaz şort kültürünü oturtamadı nike halbuki parçalıya en çok yakışan renk

Nike parçalıya 3. Renk olarak hep siyah kullanıyor beyazdan çok siyah şort giyiyoruz
Parçalı-Beyaz pek bozulmamalı bence de, siyah detaylardan ziyade kültürümüz daha çok beyaz üzerine aslında, ve parçalıya yakışan şahsen beyaz şort, kırmızı da değil. Umarım önümüzde ki sezon parçalı için beyaz şortlu bir set düşünülür diyelim

Nike olmayacaksa... Puma baya düzeltti formaları...
New Balance cool bir marka hoşuma gidiyor... Nedenini bende bilmiyorum...
Eski Kappa formalar olsa iyi olurdu... Dapdar ve en ufak göbek belli oluyordu...

Standart katalogdan secip veriyorlar ve desen kalitesi daha düşük. Daha önceki sayfalarda @Can BÜYÜK bunu detaylıca anlatmıştı yanlış bilmiyorsam.

benim gördüğüm onların bize göre iki avantajı var

1. maç formalarında özellikle alternatif formalar konusunda kumaş kalitesi bilmem ama adidas aslına uygun olma veya alternatif konusunda makul olma konusunda daha iyi

2. bildiğim kadarıyla maç forması taraftar forması ayrımı yok en azından kalıp ve dizayn konusunda

Standart katalogdan secip veriyorlar ve desen kalitesi daha düşük. Daha önceki sayfalarda @Can BÜYÜK bunu detaylıca anlatmıştı yanlış bilmiyorsam.
Detaylaı anlatmamıştım aslında. Bu sezonu bilmiyorum kıyas yapmadım ama ondan önceki sezonlarda net katalog formaları uyguluyorlardı bunlara. Iki üç küçük dokunuş yapıp Beşiktaş'a özel forma diye kakalıyorlardı sonra.

Zaten kataloglarda sponsor oldukları kulüplerin logoları falan yer alırken Beşiktaş'ın logosu yer almıyordu geçen sene mi ondan önceki seninin kataloğunda. Basel falan bile oluyordu yani listede.

Millet niye Nike'a bu kadar laf ediyor anlamıyorum açıkçası. Adidas ve Puma arasında net en iyisi Nike. Nike olmazsa New Balance de epey güzel forma yapıyor onlar olabilir mesela.

adidasın yanında nikeın futbol formasında esamesi bile okunmaz

adidasın futbolun ruhuna uygun avrupai tarzı varken nike amerikan kültürsüzlüğünü herşeye boca ediyor

real arsenal ajax formalarının yanı sıra yıllardır almanya formaları yanına yaklaşan forması yok nikeın

new balance iyi çoğu zaman

Geri
Üst Alt