- 28 Haziran 2010
- 28.900
- 27.584
- 3.138
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Köylü nike beyaz şortla giydirir inş
Adidas formalari cok les (elit kategoride olmayan) bildigin o standart listeden veriyorlar BJK formalarindan anliyoruz onu. Umarim Adidas'a gecmeyiz boyle bir durumda.
Kesinlikle katılıyorum ağabey, Nike ile devam etmek lehimize, ama sonuçta anlıyoruz ki bir kategori düşülecek gibi duruyor Nike ile devam edilse bile. Leipzig ile benzer formasyon kalıp ve desen olarak düşünebiliriz devam edilirse ki bu seçenek dahi Adidas'a nispeten daha iyi olur diye düşünüyorum. İlla ki yazın bir gelişme olur ağabey çünkü son yılı sözleşmenin, eğer devam yahut bir değişim olur ise yankıları duyulacaktır diye düşünüyorumAdidas formalari cok les (elit kategoride olmayan) bildigin o standart listeden veriyorlar BJK formalarindan anliyoruz onu. Umarim Adidas'a gecmeyiz boyle bir durumda.
Beyaz şort kültürünü oturtamadı nike halbuki parçalıya en çok yakışan renk@Onur Bakır Set ana formasyonu olarak kırmızı şort, yani iç saha maçları genelde kırmızı şort göreceğiz; ama 2.set için beyaz şort olma ihtimali var düşük bir ihtimal. Bence 1.set beyaz şort olmalıydı, kırmızı değil ama maalesef![]()
Herhaldebjk formaları bizimkilerden daha mı kötü
Parçalı-Beyaz pek bozulmamalı bence de, siyah detaylardan ziyade kültürümüz daha çok beyaz üzerine aslında, ve parçalıya yakışan şahsen beyaz şort, kırmızı da değil. Umarım önümüzde ki sezon parçalı için beyaz şortlu bir set düşünülür diyelimBeyaz şort kültürünü oturtamadı nike halbuki parçalıya en çok yakışan renk
Nike parçalıya 3. Renk olarak hep siyah kullanıyor beyazdan çok siyah şort giyiyoruz
Herhalde
Standart katalogdan secip veriyorlar ve desen kalitesi daha düşük. Daha önceki sayfalarda @Can BÜYÜK bunu detaylıca anlatmıştı yanlış bilmiyorsam.hangi yönden
Bira reklamı mı?
Standart katalogdan secip veriyorlar ve desen kalitesi daha düşük. Daha önceki sayfalarda @Can BÜYÜK bunu detaylıca anlatmıştı yanlış bilmiyorsam.
Detaylaı anlatmamıştım aslında. Bu sezonu bilmiyorum kıyas yapmadım ama ondan önceki sezonlarda net katalog formaları uyguluyorlardı bunlara. Iki üç küçük dokunuş yapıp Beşiktaş'a özel forma diye kakalıyorlardı sonra.Standart katalogdan secip veriyorlar ve desen kalitesi daha düşük. Daha önceki sayfalarda @Can BÜYÜK bunu detaylıca anlatmıştı yanlış bilmiyorsam.
Bence gayet şik olmus formalar3000 lira mı hay maşallah
Formalar şık zaten fiyatı da ekonomimiz sağolsun baya şıkmışBence gayet şik olmus formalar