- 22 Kasım 2008
- 12.703
- 16.769
- 2.773
Nike'ın bize yaptığı en kötü set olacak sanırım önümüzdeki sezonun formaları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük ihtimalle de son set olacak. Adidas söylentileri vardı sezon içinde.Nike'ın bize yaptığı en kötü set olacak sanırım önümüzdeki sezonun formaları.
Kaç senedir şu düz sarı formayı beklemekten ciğerim soldubeyaz renkten bıktım
![]()
Aynençok sade, olmamış. düz beyaz yerine düz sarı olsaydı keşke.
Parçalı forma bence son yılların en iyisi. Beyaz forma da fena değil (bu sezonki beyaz daha iyiydi) ancak forma üstünde kullanılan logolar gereksiz büyük. Daha minimal ve klas kullanılsa formayı da daha çekici gösterir.
Desen. Son yıllarda renkli tasarımdan ziyade sade tasarım + kumaş desenleriyle tasarımlar çıkarıyorlar. Bence güzel bir yöntem. O yüzden fena değil dedim.parçalı gerçekten tartışılaiblir iyi kötü diye ama beyazda fena olmayan nedir renktaş
biraz kaliteli kumaşı olan atletin üzerine arma ve bayrak basmışlar işte
Desen. Son yıllarda renkli tasarımdan ziyade sade tasarım + kumaş desenleriyle tasarımlar çıkarıyorlar. Bence güzel bir yöntem. O yüzden fena değil dedim.
Ama taraftar forması diye satılanlar senin dediğin gibi. Onları hiç değerlendirmeye gerek yok. Maç formalarındaki sade tasarımı kurtaran kumaş deseni oluyor zaten. O da olmayınca faniladan farksız.