Galatasaray 2023/2024 Sezonu Formaları

Kırmızı böyle işportada çocuklar gs forması benzeri satılan tişörtlere benzemiş.

Diğerleri fena değil. Geçen sezon efsane olmasına rağmen formasıyla hatırlanmayacak bir sezondu. Anlaşılan önümüzdeki yıl da böyle olacak

beyaz renkten bıktım

1065762-18884611-2560-1440.jpg
Kaç senedir şu düz sarı formayı beklemekten ciğerim soldu

Parçalı forma bence son yılların en iyisi. Beyaz forma da fena değil (bu sezonki beyaz daha iyiydi) ancak forma üstünde kullanılan logolar gereksiz büyük. Daha minimal ve klas kullanılsa formayı da daha çekici gösterir.

Parçalı forma bence son yılların en iyisi. Beyaz forma da fena değil (bu sezonki beyaz daha iyiydi) ancak forma üstünde kullanılan logolar gereksiz büyük. Daha minimal ve klas kullanılsa formayı da daha çekici gösterir.

parçalı gerçekten tartışılaiblir iyi kötü diye ama beyazda fena olmayan nedir renktaş

biraz kaliteli kumaşı olan atletin üzerine arma ve bayrak basmışlar işte

Beyaz atleti tasarlamak icin cok ugrasmislardir eminim. Buyuk emek var

parçalı gerçekten tartışılaiblir iyi kötü diye ama beyazda fena olmayan nedir renktaş

biraz kaliteli kumaşı olan atletin üzerine arma ve bayrak basmışlar işte
Desen. Son yıllarda renkli tasarımdan ziyade sade tasarım + kumaş desenleriyle tasarımlar çıkarıyorlar. Bence güzel bir yöntem. O yüzden fena değil dedim.

Ama taraftar forması diye satılanlar senin dediğin gibi. Onları hiç değerlendirmeye gerek yok. Maç formalarındaki sade tasarımı kurtaran kumaş deseni oluyor zaten. O da olmayınca faniladan farksız.

Desen. Son yıllarda renkli tasarımdan ziyade sade tasarım + kumaş desenleriyle tasarımlar çıkarıyorlar. Bence güzel bir yöntem. O yüzden fena değil dedim.

Ama taraftar forması diye satılanlar senin dediğin gibi. Onları hiç değerlendirmeye gerek yok. Maç formalarındaki sade tasarımı kurtaran kumaş deseni oluyor zaten. O da olmayınca faniladan farksız.

kumaş deseninden daha önemli bence forma dizaynı

sahada hangi takım var alternatif forma bile olsa anlaşılmalı diye düşünüyorum

Geri
Üst Alt