Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 20.718
- 17.551
- 1.998
:asd22:
Renktaş içinden geçenleri yaz da neşelenelim biraz.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:asd22:
Yani ? Yanlis bir kullanim oldugunu yazmislar iste orada da , sana yazdigim iki ayri deyimin hatali sekilde karistirilmasi sonucunda olusmus yanlis bir ifade bu
dogru soze ne denir deyimi anlasilacagi uzere "soz dogru , uzerine ne soylenebilir ki" manasinda
fazla soze ne hacet ise , "bir sey eklemeye ne gerek var ki" manasinda
ama bunlari karmaladigin zaman , dogru soze ne hacet , yanlis bir kullanim cunku o zaman "dogru bir soze ne gerek" gibi anlam dusuklugu ve mantiksiz bir ifade cikiyor
yanlis kaliplasmis bir soz obegi diyebiliriz
https://mobile.donanimhaber.com/turkce-bilenler-yardim--12772509#12772509
Chedin nasıl alıcısı olmaz ya?2-3e falan satılabilirdi.
Gruptan çıkarken sabri yoktu. Chedjou ilk senesinde kötüydü demedim zaten. Uzun zamandır dökülüyor. Düzeleceğine dair bir umut ışığı da vermiyor. Ha chedjou oynamış ha semih bir şey değişmiyor. O halde olmasının bir anlamı yok. Ciddiyetsizliği de cabası. Yabancı stoper dediğin popescu gibi song gibi ujfaluji gibi olur.s
Ben yoktu dedim mi? Nedir bu populizm kokan örnekler? Yabanci hayranciligimis..
Te allahim ya.. CL'de gruptan cikarken Chedjou yokmuydu ozm bende böyle giriyim olaya.. Gruptan cikarken Sabri yokmuydu hüloggg. Böyle mantik mi olur?
Chedjou yerine gelen adamlarla CL'e bi gidelim gör ne oluyor, ondan bahsediyorum.
Besiktas macina gelirsek, hayir maci Chedjou vermedi. Golleri bir kez daha izle bence.
Hamit, Sightorsson gitsin. Problem değil. Ancak Chedjou'nun gidişi nedeniyle derin bir üzüntü içerisindeyim.
Gruptan çıkarken sabri yoktu. Chedjou ilk senesinde kötüydü demedim zaten. Uzun zamandır dökülüyor. Düzeleceğine dair bir umut ışığı da vermiyor. Ha chedjou oynamış ha semih bir şey değişmiyor. O halde olmasının bir anlamı yok. Ciddiyetsizliği de cabası. Yabancı stoper dediğin popescu gibi song gibi ujfaluji gibi olur.
Chedjou yerine dursun'un kimi getireceğini bilmiyorum. En kötü Chedjou kadar olur zaten. Bjk maçını net bir biçimde Chedjou ve Riekerink vermiştir. Son pozisyonda da josue tüy dikmiştir. Aksini iddia edenle futbol konuşmam.
Her şeyi geçtim yok populizmmiş yok te allahımmış yok hüloggmuş falan bana bunlarla gelme Hakan. İnsan gibi bir şey yazdım. İnsan gibi de cevap bekledim. Chedjou'yu savunmak gözümde Selçuk'u savunmaktan farksız. Her şeyi en iyi sen bilmiyorsun Hakan lakin bazen tavırların bu yönde. İyi bir şey değil bu.
size yabancı olsun futbolcu olmasın
Ahmet Çalık'ı bilmem de Semih ile arasında bir fark görmüyorum artık. Zaman zaman ikisi de oynuyor değişen hiçbir şey olmuyor. Yine saçma sapan amatör takımın yemeyeceği goller yediriyorlar. Ben Ahmet Çalık'ı falan savunmam. TR'den yerli veya yabancı oyuncu alınmasına da karşıyım. Ha en fazla 1 milyon avro bonservise rotasyon oyuncusu alabiliyorsan al o ayrı. Sonuçta en fazla 14 adet yabancı oyuncu bulundurabiliyorsun.Ahmet Çalık ve Semih bırak Ched olmayı Ched'in bi tarafının kılı bile olamazlar. Savunmak için demiyorum gitti sonuçta yas tutucak halimiz yok ancak Ahmet Çalık gelirde destek çıkan olursa o zaman arıza çıkar forumda.
size yabancı olsun futbolcu olmasın