Galatasaray, 3 Oyuncuyla Yolları Ayırdı!

Yasin artistini de satalım.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani ? Yanlis bir kullanim oldugunu yazmislar iste orada da , sana yazdigim iki ayri deyimin hatali sekilde karistirilmasi sonucunda olusmus yanlis bir ifade bu

dogru soze ne denir deyimi anlasilacagi uzere "soz dogru , uzerine ne soylenebilir ki" manasinda

fazla soze ne hacet ise , "bir sey eklemeye ne gerek var ki" manasinda

ama bunlari karmaladigin zaman , dogru soze ne hacet , yanlis bir kullanim cunku o zaman "dogru bir soze ne gerek" gibi anlam dusuklugu ve mantiksiz bir ifade cikiyor

yanlis kaliplasmis bir soz obegi diyebiliriz

https://mobile.donanimhaber.com/turkce-bilenler-yardim--12772509#12772509

dediği doğru, üstüne başka bişi demeye ihtiyaç yok' manasında söz grubu - diye tercümesi var.
ama gercektende fazla söz ettik simdi ;)

s
Ben yoktu dedim mi? Nedir bu populizm kokan örnekler? Yabanci hayranciligimis..

Te allahim ya.. CL'de gruptan cikarken Chedjou yokmuydu ozm bende böyle giriyim olaya.. Gruptan cikarken Sabri yokmuydu hüloggg. Böyle mantik mi olur?

Chedjou yerine gelen adamlarla CL'e bi gidelim gör ne oluyor, ondan bahsediyorum.

Besiktas macina gelirsek, hayir maci Chedjou vermedi. Golleri bir kez daha izle bence.
Gruptan çıkarken sabri yoktu. Chedjou ilk senesinde kötüydü demedim zaten. Uzun zamandır dökülüyor. Düzeleceğine dair bir umut ışığı da vermiyor. Ha chedjou oynamış ha semih bir şey değişmiyor. O halde olmasının bir anlamı yok. Ciddiyetsizliği de cabası. Yabancı stoper dediğin popescu gibi song gibi ujfaluji gibi olur.

Chedjou yerine dursun'un kimi getireceğini bilmiyorum. En kötü Chedjou kadar olur zaten. Bjk maçını net bir biçimde Chedjou ve Riekerink vermiştir. Son pozisyonda da josue tüy dikmiştir. Aksini iddia edenle futbol konuşmam.

Her şeyi geçtim yok populizmmiş yok te allahımmış yok hüloggmuş falan bana bunlarla gelme Hakan. İnsan gibi bir şey yazdım. İnsan gibi de cevap bekledim. Chedjou'yu savunmak gözümde Selçuk'u savunmaktan farksız. Her şeyi en iyi sen bilmiyorsun Hakan lakin bazen tavırların bu yönde. İyi bir şey değil bu.

Hamit, Sightorsson gitsin. Problem değil. Ancak Chedjou'nun gidişi nedeniyle derin bir üzüntü içerisindeyim.

Ne kadar bütçe açıldı ki maaşta arkadaslar ,

ched berbat bir stoper tek artısı ayagı iyi stoperde olması gereken hiçbir özellik yok

ahmet calıkta izledgim kadarıyla o da kötü

ched denen adam 6.5 milyon verdik varın düsünün nasıl stoperler alırdık o paraya

chedjou nun tek artisi her zaman hazir oynatabilecegin bir adam olmasi , kivranan bir adam degil fakat cok duzensiz ,disiplinsiz ,asli gorevini yerine getirmeyen bir adam

semih ya da chedjou ileriye cikip da senede 2-3 gol atacaklar diye esas gorevlerini goz ardi etmelerine tahammul edilemez

josue , sig , chedjou .. bunlarla ligde kor topal anca ilerlersin , avrupaya ciktiginda hic bir sey yapamazsin

İstediği kadar iyi stoper olsun(ki değil) bu 1 değil 2 değil 3 değil herif açık açık maç satıyo. Bjk maçını bu herif yüzünden kaybediyoduk.
Defanstan gelip 2 gol atıyo diye takımda tutmanın anlamı yok.

NKGSDVBS
TapaTalK

Hamit denen karektersiz şikeci pis rızıkcı bir daha bu kulüple anılmasın.

NKGSDVBS
TapaTalK

Gruptan çıkarken sabri yoktu. Chedjou ilk senesinde kötüydü demedim zaten. Uzun zamandır dökülüyor. Düzeleceğine dair bir umut ışığı da vermiyor. Ha chedjou oynamış ha semih bir şey değişmiyor. O halde olmasının bir anlamı yok. Ciddiyetsizliği de cabası. Yabancı stoper dediğin popescu gibi song gibi ujfaluji gibi olur.

Chedjou yerine dursun'un kimi getireceğini bilmiyorum. En kötü Chedjou kadar olur zaten. Bjk maçını net bir biçimde Chedjou ve Riekerink vermiştir. Son pozisyonda da josue tüy dikmiştir. Aksini iddia edenle futbol konuşmam.

Her şeyi geçtim yok populizmmiş yok te allahımmış yok hüloggmuş falan bana bunlarla gelme Hakan. İnsan gibi bir şey yazdım. İnsan gibi de cevap bekledim. Chedjou'yu savunmak gözümde Selçuk'u savunmaktan farksız. Her şeyi en iyi sen bilmiyorsun Hakan lakin bazen tavırların bu yönde. İyi bir şey değil bu.

Ahmet Çalık ve Semih bırak Ched olmayı Ched'in bi tarafının kılı bile olamazlar. Savunmak için demiyorum gitti sonuçta yas tutucak halimiz yok ancak Ahmet Çalık gelirde destek çıkan olursa o zaman arıza çıkar forumda.

Bir de olay yerli yabancı muhabbeti değil. Selçuk ilk senesinde iyiyken desteklemedik mi ? Ya da Melo son senesinde patates olduğunda itin bi tarafına sokmadık mı ? Yerlilerin büyük çoğunluğunu yollasan şu takımdan ne kaybedersin ?

Sabri, Yasin, Selçuk, Balta, Sinan, Semih, Cenk, Eren. Bunlar gitse nolur kalsa nolur. Alayı çöp, kalitesiz topcçular.

Yabancılara bakalım. Muslera'yı saymıyorum bile. Linnes bütün beklerimizden iyi kadroda. Sneijder en kaliteli futbolcumuz. De Jong yollayabilirmisin şu anda ? Carole dan başka sol bekin var mı ? Bruma ? :) Ne kaldı geriye Cavanda, Josue, Kolbein ki bunlarda gitti zaten.

Yerli yabancı değil. Elinde Ched kadar bile kaliteli futbolcu yoksa önce Ched'i yollayamazsın bu kadar basit.

Ahmet Çalık ve Semih bırak Ched olmayı Ched'in bi tarafının kılı bile olamazlar. Savunmak için demiyorum gitti sonuçta yas tutucak halimiz yok ancak Ahmet Çalık gelirde destek çıkan olursa o zaman arıza çıkar forumda.
Ahmet Çalık'ı bilmem de Semih ile arasında bir fark görmüyorum artık. Zaman zaman ikisi de oynuyor değişen hiçbir şey olmuyor. Yine saçma sapan amatör takımın yemeyeceği goller yediriyorlar. Ben Ahmet Çalık'ı falan savunmam. TR'den yerli veya yabancı oyuncu alınmasına da karşıyım. Ha en fazla 1 milyon avro bonservise rotasyon oyuncusu alabiliyorsan al o ayrı. Sonuçta en fazla 14 adet yabancı oyuncu bulundurabiliyorsun.

Serdar Aziz'de yaptıkları gibi yine yerli ve ne idüğü belirsiz bir oyuncuya gidip 4-4,5 milyon avro gibi bir para bayılırlarsa yine küfrederiz o ayrı. Dursun denen hıyara her gün küfrediyoruz zaten değişen bir şey olmaz. Ben her zaman yabancı oyuncudan yanayım çünkü ülkeden iyi oyuncu çıkmıyor artık. Yerli olacaksa bile gurbetçi oyuncu tercih ederim. Ahmet Çalık falan geçsinler bunları.

Lakin bunların hiçbiri Chedjou'yu aklamaz. Yabancı oyuncu diye Chedjou'yu savunacak değilim. Takımda böyle yabancı olacağına hiç olmasın daha iyi.

fft81_mf2583822.Jpeg

Unutulmayacak 1 gs efsanesi. Yolun açık olsun.. 21.yy'da parçalı içinde gördüğümüz en kusursuz stoperlerden biri idin suphesiz.

Geri
Üst Alt