Galatasaray 3 Transferi Bitirmek Üzere

Nöbette yazmistim Grillitsch bir iki hafta önce Fiorentina ile anlasamamisti. Babasiyla birlikte cok paragözlük yapmislar.

Eger dogruysa o zaman minimum Sergio kadar maas alir. Bir de kesin imza parasi olur.
Avusturya ile birkaç maçına denk gelmiştim, bizim için çok çok iyi bir transfer olur.Beklenti o kadar düşmüşken bu yaşta,bu fizikte ve bu tempoda orta Avrupa'dan milli bir oyuncu çekmek zor iş,net şekilde takım temposunu yukarı çeker.

Avusturya ile birkaç maçına denk gelmiştim, bizim için çok çok iyi bir transfer olur.Beklenti o kadar düşmüşken bu yaşta,bu fizikte ve bu tempoda orta Avrupa'dan milli bir oyuncu çekmek zor iş,net şekilde takım temposunu yukarı çeker.

Alman futbolcu her zaman can'dir ya. Grillitsch Avusturya'li olsa bile onlar da zaten %90 Alman sayilir.

Seferovic de gelirse ikisi yabancilik da cekmez. Isvicre dogumlu Berkan da var iyi adapte olurlar hemen.

Florian Grillitsch'e biraz baktımda 6 numara olarak iyi seçim, stoper de oynar. Leo Dubois de iyi savunmacı arada bindirmeleri de var. İsimler gündeme geldiğine göre imzaları hemen attıralım yoksa arıza çıkıyor. Özellikle Grillitsch'i çok beğendim.

florian konusunda tek soru işaretim bu kadar üst düzey oyuncunun neden temmuz ortasına kadar boşta kaldığı

yoksa benim de zaman zaman izleyip beğendiğim bir isimdi

florian konusunda tek soru işaretim bu kadar üst düzey oyuncunun neden temmuz ortasına kadar boşta kaldığı

Cok para istiyor.

Yukarida da yazdim, Fiorentina'ya gidecekti ama anlasma saglanamadi. Babasiyla beraber abartmislar cok para istemisler. Fiorentinadan bir yetkilinin aciklamasi vardi bununla ilgili.

grill hakkında bilgi veriniz

Dubois 2,5 a bittiyse çok iyi transfer

İsim olarak çok iyiler

Grillitsch Fiorentina'ya gidecekti ama babası sıkıntı çıkarmış.Babası büyük cimbomlu herhalde

Seferden pek umudum yok ama hayırlısı..

Fazla paragöz babaya sahip de ondan. Fiorentina'dan her gün bir şey için para istemişler adamlarda illallah demiş. Oliviera'nın 2,75 aldığı yerde bu herif 3 milyon euro dan aşağısına evet dememiştir.

Geri
Üst Alt