Galatasaray 7. Fenerbahçe 17. Sırada!

Benim merak ettiğim fenerde ki bu anlamsız sessizlik lig yarisi bitti sayılır 17.siradalar ve sanki her şey normalmiş gibi yetkili kimseden ses cikmiyor biz bu durumda olsak kıyamet kopar ortada ne hoca ne yönetici kalırdı tuhaf gerçekten

Tek suclu var. O da flas acan taraftar. Onlar yüzünden 7. Olduk yoksa biz superiz ah onlar acmasa flaslari feneri falan dümdüz ederdik

Benim merak ettiğim fenerde ki bu anlamsız sessizlik lig yarisi bitti sayılır 17.siradalar ve sanki her şey normalmiş gibi yetkili kimseden ses cikmiyor biz bu durumda olsak kıyamet kopar ortada ne hoca ne yönetici kalırdı tuhaf gerçekten

Biz 33 puanla birinci olsaydik kiyameti koparirlardi

Kupanın Arda ve Emre gibi 2 karaktersizin ellerinde yükselmesini istemiyorum

puan tablosu bile üstümüze oynuyor bjk ile puanımız aynı olmasına rağmen biz 7.yiz onlar 4.

yeter ya

hocadaki rahatlık çok ilginç basın toplantısında bakıyorum gerginlik filanda yok çok rahat sanırım bu sezonun gittigini kabullendi kendiside

Layık oldukları yere sadece bir basamak kaldı.

hocadaki rahatlık çok ilginç basın toplantısında bakıyorum gerginlik filanda yok çok rahat sanırım bu sezonun gittigini kabullendi kendiside
Aynen kabullenmiş.
Rize beraberliği çok ağır oldu.
Başak deplasmanında normal şartlarda elek oluruz.
Hakemler malum.
Sakat ve cezalıları anlatmaya gerek yok.
Forvet yok.

Bence siz de bu sezondan ümidinizi kesin.

EML-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fener ve Beşiktaş bizim üstümüzde olsa bizde de şu an kıyamet kopuyordu ama kimsede ses soluk yok.

Üç büyükler olarak birbirimizin vasat durumuna bakıp gülüyoruz.

Bizim durumu bilmem de Fenerbahçe'nin bu duruma düşmesinin yegane sorumlusu @Mahir Koç denen kıymeti kendinden menkul şahıstır. Herif öyle bir Ali Koç güzellemesi yaptı ki fb bir daha iflah olmadı. Nereye elini atsa kurutuyor adam.

Daha BŞ futbol olarak önceki iki sezonun çok uzağında iken böyle geride kaldı, batık durumdaki 'Büyük' ler. Adebayor filan bildiğimiz pertformansında olsalar lig bu hafta itibariyle bitmişti...Biz olamayacaksak, onların yerine Antalyaspor falan şampiyon olsa keşke ama BŞ bu defa ligfi alacak gibi duruyor maalesef...

Geri
Üst Alt