Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Basakla aramizda 8 puan fark varBizim puan farkı suni.
2. ile aramızda 1 puan fark var
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim merak ettiğim fenerde ki bu anlamsız sessizlik lig yarisi bitti sayılır 17.siradalar ve sanki her şey normalmiş gibi yetkili kimseden ses cikmiyor biz bu durumda olsak kıyamet kopar ortada ne hoca ne yönetici kalırdı tuhaf gerçekten
Haftaya zaten kazanamazsak başak büyük ihtimal şampiyon olurBasakla aramizda 8 puan fark var
Fb ile aramizda 11 puan fark var
Gayet dengeli gorunuyor yerimiz
ft rulezHaftaya zaten kazanamazsak başak büyük ihtimal şampiyon olur
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 maçı alsak lig ikincisiyiz.
Aynen kabullenmiş.hocadaki rahatlık çok ilginç basın toplantısında bakıyorum gerginlik filanda yok çok rahat sanırım bu sezonun gittigini kabullendi kendiside
Benim merak ettiğim fenerde ki bu anlamsız sessizlik lig yarisi bitti sayılır 17.siradalar ve sanki her şey normalmiş gibi yetkili kimseden ses cikmiyor biz bu durumda olsak kıyamet kopar ortada ne hoca ne yönetici kalırdı tuhaf gerçekten
Adalet kardesım arkasından konustugu adamdan kötü durumda suan
Bizim durumu bilmem de Fenerbahçe'nin bu duruma düşmesinin yegane sorumlusu @Mahir Koç denen kıymeti kendinden menkul şahıstır. Herif öyle bir Ali Koç güzellemesi yaptı ki fb bir daha iflah olmadı. Nereye elini atsa kurutuyor adam.
Onun sızabileceği tek yer rakı masasıdır.Bence içeriye sızıp, içeriden çökertti.