Galatasaray 7. Fenerbahçe 17. Sırada!

Düşmeyi bu kadar benimsemeleri güzel.

Birader ffp bir kulubun finansal durumunun devamliligi ile alakali sureci kapsiyor

Boyle acemice cikarimlar yapmadan once biraz meseleyi inceleyin

Dursun donemindeki futursuz harcamalar sonunda uefa ile bir anlasma yaptik ve bu anlasmada bize dayatilan sey bonservis gelirimiz kadar bonservise harcama yapabilecegimizdi

E mevcut kontrati olan oyuncularin yuksek maaslari sebebiyle talipleri de cikmayinca bu madde sebebiyle adam alamiyoruz

Her kulubun anlasmasi ve sunulan kisitlamalar farkli

Fb de bir sene sadece diego yu alip sezonu kapatti , bu sezon gui ve josef satildi , o ikisinin satis rakami icinde kalarak yeni adamlar alinabildi

Bir seyi elestirirken sert de olun gerekirse ama bilgisizce olmasin elestiri cunku o zaman havada kaliyor

Mevcut yonetimin uefa nin sart kostugu kurallara uyma zorunlulugu var

Ya bi defol git, senin gibi adamlar yüzünden Galatasaray battı bu hale geldi.

FB elinde oynatıyor herkesi 3'e sattığı adamı iş adamlarından aldığı kara para ile 12'ye sattım diyerek parayı aklıyor ve sistemine fazladan 9 milyon sokuyor, bunu Galatasaray neden yapamıyor?

Çünkü Galatasaray camiası cimri, hiç bir iş adamı elini cebine atmıyor.

Benim yazdigim ile alinti uzerine bana yazilan sey arasinda hic bir baglanti yok

Ben usulune uygun ya da uygun olmayan sekilde adam satilsin / satilmasin diye bir yorum yapmadim

Mevcut yonetimlerin gecmisin bedelini , gelecekteki yonetimlerin bugun ve dunun toplam bedelini odedigini yazdim

Birader ffp bir kulubun finansal durumunun devamliligi ile alakali sureci kapsiyor

Boyle acemice cikarimlar yapmadan once biraz meseleyi inceleyin

Dursun donemindeki futursuz harcamalar sonunda uefa ile bir anlasma yaptik ve bu anlasmada bize dayatilan sey bonservis gelirimiz kadar bonservise harcama yapabilecegimizdi

E mevcut kontrati olan oyuncularin yuksek maaslari sebebiyle talipleri de cikmayinca bu madde sebebiyle adam alamiyoruz

Her kulubun anlasmasi ve sunulan kisitlamalar farkli

Fb de bir sene sadece diego yu alip sezonu kapatti , bu sezon gui ve josef satildi , o ikisinin satis rakami icinde kalarak yeni adamlar alinabildi

Bir seyi elestirirken sert de olun gerekirse ama bilgisizce olmasin elestiri cunku o zaman havada kaliyor

Mevcut yonetimin uefa nin sart kostugu kurallara uyma zorunlulugu var

Herşeyi şöyle sakin sakin anlatışına hastayım :)

Geri
Üst Alt